Set Satılık Parçalar

KeZa

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba iyi forumlar,

Bir arkadaşımda 2. el garantisi olmayan kasa ve parçalar var.

Ürünler:
Ryzen 5 7500f
Msi b840m gaming wifi 6e
Dragos Rock 240mm lcd ekranlı sogutma
Kingston 600/400 m2 ssd 1 tb
Fazeon f11 rgb kasa
Fazeon 650w 80 plus power (bunuda yanında alacagım ama değiştireceğim mutlaka)

Bu parçalar 18.000 tl eder mi? almalımıyım?
2k ve 4k 2 adet monitörüm var ilerleyen günlerde yanına ram ve ekran kartı takviyesi yaparım ama şuan alt yapıyı almam gerekıyor.
Almak ve almamak arasında kararsızım?

Merhaba iyi forumlar,

Bir arkadaşımda 2. el garantisi olmayan kasa ve parçalar var.

Ürünler:
Ryzen 5 7500f
Msi b840m gaming wifi 6e
Dragos Rock 240mm lcd ekranlı sogutma
Kingston 600/400 m2 ssd 1 tb
Fazeon f11 rgb kasa
Fazeon 650w 80 plus power (bunuda yanında alacagım ama değiştireceğim mutlaka)

Bu parçalar 18.000 tl eder mi? almalımıyım?
2k ve 4k 2 adet monitörüm var ilerleyen günlerde yanına ram ve ekran kartı takviyesi yaparım ama şuan alt yapıyı almam gerekıyor.
Almak ve almamak arasında kararsızım?
ram yok ekran kartı yok neyi alıyosun anlamadım

Zaten mesele bu ya o parçalar eksik, uzun zamandır fiyatları bilmiyorum. yazdığım parçalara 18.000 tl fiyat biçti. Kalan parçaları kendim ileride eklerim. alınır mı? alınmaz mı pahalımı rakam iyi mi? onu sorguluyorum.

Mantıklı değil bence sarı siteden bu fiyata güzel ürünler bulabilirsin garantili bi şekilde
Kasa ve Psuyu sıfır almanı öneririm

Uygun bulmadım

Mantıklı değil bence sarı siteden bu fiyata güzel ürünler bulabilirsin garantili bi şekilde
Kasa ve Psuyu sıfır almanı öneririm
Onlarada bakındım 2. el fiyatları sıfıra yakın çekilmiş. r5 7500f sıfırı 6300 tl civarı. Sitede 5500 5000 tl gibi komik rakamlar mevcut cogunun garantısı yok. Bu sıstem hazır olunca arkadasım olunca bildiğim ürünler acaba alsam mı oldum.

Onlarada bakındım 2. el fiyatları sıfıra yakın çekilmiş. r5 7500f sıfırı 6300 tl civarı. Sitede 5500 5000 tl gibi komik rakamlar mevcut cogunun garantısı yok. Bu sıstem hazır olunca arkadasım olunca bildiğim ürünler acaba alsam mı oldum.
Ben sıfır B850M Force anakartımı 5600tlye attım hocam. Ararsanız kaliteli ürünler denk gelir.

Geri