🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Ayakkabi ve pantolon olarak önerebileceğiniz f/p ürünler var mıdır?
Held montaro wp almayı istiyordum ama bütçem dar hala alsam mı borca girsem mi düşüncesindeyim pekte bir incelemesi yok ama günlük bot gibi görüntüsü var güzel duruyor held orijinal sitesi fiyatıda 199 euro yani gerçekten uyguna gelmiş gibi oluyor

Bedenleri neye göre aldın s eldiven 1.60 1.65 boyunda birinin eline göre ancak eğer öyleyse sorun yok ve nerede yaşıyosun ne motosiklet alacaksın o mont 20 derece güneşli bir günde daha giyilemez tam bir kış montu motoru hangi mevsimde kullanacaksın falan çok önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana da aldığım ürün 2 gün sonra iptal gelmişti ama hemen arayıp diyorlar ki ürün iptal oldu stoğu bitmiş fazla girmişiz kusura bakmayın size yeniden indirim tanımladık istediğiniz ürünü alabilirsinzi diye o şekilde aylarca bekletme falan olmadı 3 gün sonra her hangi bir üründe tekrar aynı indirimi kullandım indirim bitmiş olmasına rağmen
1.76'yım eldiveni gidip denemiştim S beden oluyor ellerim küçük. Yazın kullanacağım yağmur-karda kullanmam ama sağlam koruması olsun istiyorum İstanbul Şişli taraflarında kullanacağım. Bu mont yerine ne önerirsiniz?

1.76'yım eldiveni gidip denemiştim S beden oluyor ellerim küçük. Yazın kullanacağım yağmur-karda kullanmam ama sağlam koruması olsun istiyorum İstanbul Şişli taraflarında kullanacağım. Bu mont yerine ne önerirsiniz?
o zaman yazlık bir mont almanı öneririm üşürsen de üstüne bi rüzgarlık giyersin bende prof değilim o mont iyi bu mont kötü diyemem ama sliderlı olanları alma bence rahatsızlık veriyo boş yere korumaları 2.seviye olanları almaya çalış sırt koruması olursa +olur shima montlar genelde sırt omuz dirsek korumasıyla gelir onlara bak shima mesh pro var ekstra olarak göğüs koruması dahi alınıyo ama satışta var mı bilmem

Son düzenleme:
arkadaşlar dune mont aldım bi pantolon ve bot önerir misiniz

Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim motor ekibine attım bayram ettiler valla

Ben artçıyım hocam :D ekipmanım tam ama A ehliyete sahibim motor sürmeyi bilmiyorum scooter bile
Ufaktan sende başla, sürüş eğitimi al, tadını aldın mı daha inmezsin 😂😂

Giriş seviyesi üzmeyecek hangi kışlık eldiven ve ceket alabilirim ekipman konusunda hiçbir bilgim yok.Bir de scorpion 530 alacağım yazdıklarınızdan dolayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,969
Üyeler
204,032
Son üye
gnydnyunus
Geri