Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

“Böyle bir kupon kodu mevcut değil” şeklinde hata veriyor, oysaki ilk defa oluşturdum kuponu az evvel, ne saçma bir işleyiş

Ben dün yaptım hb aldığım kodu yemektspetine girdim kabul de etti

Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Ödemeniz işlenemiyor. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin.

Arkadaşlar şu hatayı nasıl düzelticez? cinnet geçirdim

Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Ödemeniz işlenemiyor. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin.

Arkadaşlar şu hatayı nasıl düzelticez? cinnet geçirdim
Ben de yaşadım link . Bizim hesaplarda bir sıkıntı var Ypro aboneliği yapılamaz durumda muhtemelen.
Normal yemeksepetine gir, profil kısmında Ypro'lu ol çıkıyor mu bak. Yoksa, hesap Ypro için uygun değil.
Ben bu durumu yemeksepetine bildirdim 2 gündür inceliyorlar daha dönüş yok.

1790248760084.webp

Ben de yaşadım link . Bizim hesaplarda bir sıkıntı var Ypro aboneliği yapılamaz durumda muhtemelen.
Normal yemeksepetine gir, profil kısmında Ypro'lu ol çıkıyor mu bak. Yoksa, hesap Ypro için uygun değil.
Ben bu durumu yemeksepetine bildirdim 2 gündür inceliyorlar daha dönüş yok.

Alıntıyı görüntüle
Evet hocam bende de yprolu olma çıkmıyor. Acaba sorun bizde mi yoksa herkese ypro gelmedi mi?

Evet hocam bende de yprolu olma çıkmıyor. Acaba sorun bizde mi yoksa herkese ypro gelmedi mi?
[email protected] adresine, HB'nin verdiği 3 aylık Ypro kodunu kullanırken "Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Ödemeniz işlenemiyor. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin." hatası aldığına ve App -> Profilim kısmında Ypro aboneliğine geçiş tuşu gözükmediğine dair bir mail atar mısın? Bazı kişileri kapsayan bir sıkıntı var belli ki, birkaç kişiden böyle mail gitse belki sallarlar. Ben yapmıştım.

YPro aldığımdan beri kupon kullandığım zaman online ödeme yapamıyorum. (İyzico ile idare ettirdi) YPro güzel hoş parasının hakkını veriyor ama bir sürü hata vermeye başladı.

3 aylık HB Premium kodunu nasıl kullanabiliriz? İlk kullanım için mi geçerli?

[email protected] adresine, HB'nin verdiği 3 aylık Ypro kodunu kullanırken "Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Ödemeniz işlenemiyor. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin." hatası aldığına ve App -> Profilim kısmında Ypro aboneliğine geçiş tuşu gözükmediğine dair bir mail atar mısın? Bazı kişileri kapsayan bir sıkıntı var belli ki, birkaç kişiden böyle mail gitse belki sallarlar. Ben yapmıştım.
Olur hocam attım ama hbnin verdiği kodu bugün başka cihazdan yaptım çünkü sktsi bugündü benimkinin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YPro aldığımdan beri kupon kullandığım zaman online ödeme yapamıyorum. (İyzico ile idare ettirdi) YPro güzel hoş parasının hakkını veriyor ama bir sürü hata vermeye başladı.

3 aylık HB Premium kodunu nasıl kullanabiliriz? İlk kullanım için mi geçerli?
Hb premiumunuz olmadığı herhangi bir zaman https://www.hepsiburada.com/premium-kupon bu linkten etkinleştirebilirsiniz.

böyle diyor bi türlü kabul etmiyor neden böyle oldu?
IMG_9219.webp

Geri