Solaire of Astora
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Geçen hafta 1400 TL gibi bir fiyata aldım, kaliteli ürün. İhtiyacı olan kaçırmasın.
650lere kadar düştü bu
Geçen hafta 1400 TL gibi bir fiyata aldım, kaliteli ürün. İhtiyacı olan kaçırmasın.
650lere kadar düştü bu
Bu ürünler gerçekten iş görüyor mu?
650 liraya mı 600 liraya mı ne denk getirmiştim, iş görüyor ama 1000 lira ve üzeri olsa başka ürünlere de bakardım, bundan başka ürün kullanmadığım için kıyaslama da yapamıyorum, 600-650 lira oyuncak parasına denk geldiği için parasına göre iş görüyor tabi, daha üstlerini daha iyilerini bilemiyorum.Bu ürünler gerçekten iş görüyor mu?
650 liraya mı 600 liraya mı ne denk getirmiştim, iş görüyor ama 1000 lira ve üzeri olsa başka ürünlere de bakardım, bundan başka ürün kullanmadığım için kıyaslama da yapamıyorum, 600-650 lira oyuncak parasına denk geldiği için parasına göre iş görüyor tabi, daha üstlerini daha iyilerini bilemiyorum.
Arac ici icin tozlari git gel git gel yapa yapa cekiyor. Bu T basligi ile guzel cekiyor ama dedigim gibi bence supurgeden cok hava ufleme kismi is goruyor.Tozları içine çekme konusunda ne kadar başarılı?
yapışmış olanlar için fırça başlı olanı kullanırsan fena değil ama üflemesi daha iyiTozları içine çekme konusunda ne kadar başarılı?
Tozları çekiyor ama kum tanesi gibi taneli tozlar eh işte, dediğim gibi dip fiyata denk gelirse oyuncak parası niyetine alınır, 1000 liralara çıkınca ben şahsen almam şarjlı elektrikli süpürgelere yönelirim.Tozları içine çekme konusunda ne kadar başarılı?