Auhma Ahv-02 21.000pa Kablosuz Taşınabilir Araç İçi Süpürgesi 999 TL

Bu ürünler gerçekten iş görüyor mu?
650 liraya mı 600 liraya mı ne denk getirmiştim, iş görüyor ama 1000 lira ve üzeri olsa başka ürünlere de bakardım, bundan başka ürün kullanmadığım için kıyaslama da yapamıyorum, 600-650 lira oyuncak parasına denk geldiği için parasına göre iş görüyor tabi, daha üstlerini daha iyilerini bilemiyorum.

650 liraya mı 600 liraya mı ne denk getirmiştim, iş görüyor ama 1000 lira ve üzeri olsa başka ürünlere de bakardım, bundan başka ürün kullanmadığım için kıyaslama da yapamıyorum, 600-650 lira oyuncak parasına denk geldiği için parasına göre iş görüyor tabi, daha üstlerini daha iyilerini bilemiyorum.

Tozları içine çekme konusunda ne kadar başarılı?

Aynisi bende de var. Arac icini detayli olarak supuremiyorsunuz. Son guc kullaninca sari cabuk bitiyor. Onun disinda hava ufleme kismi pc temizlemek icin cok pratik. Sirf pc temizlemek icin bile alinir bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tozları içine çekme konusunda ne kadar başarılı?
Arac ici icin tozlari git gel git gel yapa yapa cekiyor. Bu T basligi ile guzel cekiyor ama dedigim gibi bence supurgeden cok hava ufleme kismi is goruyor.

Bişeye yaramıyor bunlar bence. Ben de akıma uydum aldım ama çöpe gitti o para benim için.
Almayın bence.

Bunlar iş yapmaz, paranızı boşa vermeyin. Hızlı bitiyor şarjları ve genelde bozuluyorlar. Onun yerine biraz daha kıyıp en düşük fiyatlı şarjlı elektrikli süpürge alın. ufak aparatları oluyor onla birlikte araçta kullanın.

Hatta şu beleş neredeyse :)

Son düzenleme:
Bebeği olanlar ya da sürekli ufak çocuk gezdirenler için ideal. Susam ufak ekmek kırıntıları falan temizliyor. O yönden çok iyi.
PC temizlemek ya da araç camlarının aralarına giren yaprakları çıkarmak için de ideal. Bazen üflemekten başım dönüyor bunla direk aralara hava sıkıp çıkartıyorum. Hava üflemesi iyi. Hatta araç yıkamadan önce bunla üfleyerek bir tur dolanıyorum araç etrafında özellikle cam araları ayna araları falan tozları atıyor daha az çamur oluyor.
Şarjı az ama zaten yapacağınız şey komple araç süpürmek değil. Ufak tefek kırıntıları süpürmek falan. Zaten bu paralara bu kadardan fazla pil koymazlar.
Şarj olma süresi aşırı uzun en kötü yanıda bu. Şarjdayken çalışıyor ama gücü pilden aldığı için yetmiyor kapanıyor. Keşke direk kablolu çalışsaydı.
Aparatları kullanışlı araç için gerekli her şey var. Tabi çok sağlam değiller bazen çıkıyorlar.
Bence Bin tl ye kadar alınır. Diğer dikey süpürgelere nazaran ufak olduğu için daha rahat oluyor süpürmesi.

Geri