Bu Sistem Alınır mı??

darmianF

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
70000
Link
Bu sistem şuanda ne kadar mantıklı. ssd yi 1tb yapınca fiyat 67 k civarına geliyor. Gaming gecesi için beklemedeydim ancak büyük hüsrana uğrattı. Sizce şuan bu sistemi almalımıyım yoksa farklı sistemler için indirimmi beklemeliyim.

Link
Bu sistem şuanda ne kadar mantıklı. ssd yi 1tb yapınca fiyat 67 k civarına geliyor. Gaming gecesi için beklemedeydim ancak büyük hüsrana uğrattı. Sizce şuan bu sistemi almalımıyım yoksa farklı sistemler için indirimmi beklemeliyim.
Kimse çıkıp da bekle diyemez bence fiyatlar her gün artıyor çok korkunç

Hocam işin doğrusu aklım 5070te kaldı biraz ama 70k bandına düşermi acaba onun ikilemindeyim yoksa alıp geçeceğim zaten bu sistemi
Valla 5060 ti 16gb lar 5070 e dayadı fiyatını tek tek toplamada aynılar neredeyse ama hazır sistemde makas çok

bende bunu almayı düşünüyorum sen naptın satın aldın mı ? cok uyguna geliyor 14k inidirm var ama cekincem var bulk olarak geliyormuş parçalar yani kutuları yok sen ne düşnüyorsun

Link

bende bunu almayı düşünüyorum sen naptın satın aldın mı ? cok uyguna geliyor 14k inidirm var ama cekincem var bulk olarak geliyormuş parçalar yani kutuları yok sen ne düşnüyorsun
Hocam ben bunu almadım gamegarajda bir anda 63k ya 5060ti 16 gb lı bir sistem denk geldi onu aldım. Ben bu linki ilk attığımda 67ye felan geliyordu özelleştirmeleri yapınca o zaman iyiydi bence şuan iyi değil fiyatı. Parçaları da demonte gönderim yapmıyor gamegaraj , gpu haric her şey montajlı sekilde geldi. Cpu tray olduğu için onun tabi kutusu yoktu kalan herşeyin kutusu vardı.

Hocam ben bunu almadım gamegarajda bir anda 63k ya 5060ti 16 gb lı bir sistem denk geldi onu aldım. Ben bu linki ilk attığımda 67ye felan geliyordu özelleştirmeleri yapınca o zaman iyiydi bence şuan iyi değil fiyatı.
senin aldıgın sistemin linkini atar mısın bide bilgisayar parçalarının kutuları gelmedi değil mi https://www.gaming.gen.tr/urun/8376...d-sistem-tavsiyesi/?ggtr=enucuzsistem#reviews şu sistem nasıl sence 1tb ssd yapıp bunu mu alsam ekran kartı 5070

senin aldıgın sistemin linkini atar mısın bide bilgisayar parçalarının kutuları gelmedi değil mi https://www.gaming.gen.tr/urun/8376...d-sistem-tavsiyesi/?ggtr=enucuzsistem#reviews şu sistem nasıl sence 1tb ssd yapıp bunu mu alsam ekran kartı 5070
Benim aldığım alır almaz kalktı hocam satıştan anlık denk geldi öyle. Sana da tavsiyem biraz pusuda bekle sık sık kontrol et hem forumu hem satıcıları. Bu 5070li sisteminde fiyat kötü değil ama uygun da değil şahsi fikrim. Parçaları da işlemci tray olduğu için onun yok tabi kutusu ama diğer herşeyin kutusu vardı.

Benim aldığım alır almaz kalktı hocam satıştan anlık denk geldi öyle. Sana da tavsiyem biraz pusuda bekle sık sık kontrol et hem forumu hem satıcıları. Bu 5070li sisteminde fiyat kötü değil ama uygun da değil şahsi fikrim. Parçaları da işlemci tray olduğu için onun yok tabi kutusu ama diğer herşeyin kutusu vardı.
Peki palit marka ekran kartı alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,960
Üyeler
204,030
Son üye
Kaan Çelik
Geri