Lg 2k 200hz 27inç yaz 9kya al daha iyisi yok o fiyatlarda2k alıcam 200hz minimum incehesap şart değil hangi model alınır
Lg 2k 200hz 27inç yaz 9kya al daha iyisi yok o fiyatlarda2k alıcam 200hz minimum incehesap şart değil hangi model alınır
Bunu derken hangisi hocam? Birden fazla var.Alınır çok iyi fiyat ktc alana kadar bunu alın
Lg harbiden iyi. Ktc h27e6 kullanıyorum. Bir önceki monitörüm lg 1080p full hd di ve o monitör renk olarak bu ktc den cok daha iyiydi. İlerde tekrar lg ye dönecem kısmetse.Lg 2k 200hz 27inç yaz 9kya al daha iyisi yok o fiyatlarda
Fan yok onda . Lianli v100r ( fanli ve buyuk) almak daha mantikli bencearkadaşlar ddr5 sistem topluyorum 2.5k ya asus a21 plus aldım şimdi lianli v100r mini 3k ya düşmüş ne diyorsunuz geçmeye değer mi kasa tasarım olarak daha hoş duruyor yoksa uğraşmaya değmez mi yenisini alırsam asusu satıcam aynı fiyattan zaten o da ikinci eldi
fan var hocam gecedeki üründeFan yok onda . Lianli v100r ( fanli ve buyuk) almak daha mantikli bence
Varmış evet . Güzel fırsat o zaman alınır bencefan var hocam gecedeki üründe
Hic gerek yok bence.arkadaşlar ddr5 sistem topluyorum 2.5k ya asus a21 plus aldım şimdi lianli v100r mini 3k ya düşmüş ne diyorsunuz geçmeye değer mi kasa tasarım olarak daha hoş duruyor yoksa uğraşmaya değmez mi yenisini alırsam asusu satıcam aynı fiyattan zaten o da ikinci eldi
Bende almayı düşünüyorum özellikleri güzel inceleme olmaması sıkıntı ama bi yandanda xdrive 15 li plus indirimi mi beklesem diyorum
Aldım nasıl sizce? Titanseat onerilmisti hep butce 10kydı
Gigabyte olanıBunu derken hangisi hocam? Birden fazla var.
PowerSupplyin yok ise mantıksız olur bence. 650W Gold psulu versiyonu 5000tl şuan bende göz diktim onaarkadaşlar ddr5 sistem topluyorum 2.5k ya asus a21 plus aldım şimdi lianli v100r mini 3k ya düşmüş ne diyorsunuz geçmeye değer mi kasa tasarım olarak daha hoş duruyor yoksa uğraşmaya değmez mi yenisini alırsam asusu satıcam aynı fiyattan zaten o da ikinci eldi