OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

SalimBdk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,642
Oled monitor kullanan ozellikle ips va panelden gecen kişilerin nasil bir deneyim yasadiklari varsa da sorunlarini dinlemek isterim hem panel hem temizlik kisminda ozellikle.

1080p 60 hz ips panel bir monitörden xg27aqwmgye geçtim ve gözlerim aydınlandı diyebilirim sadece eskiden monitörü yüzey temizleyici mendillerle haşır huşur silerdim artık 2-3 tane bez kullanıp bebek gibi bakıyorum

müthiş lvl atlıyorsun görsel kalitesinde, en üst teknoloji bildiğin daha iyisi yok. Ben hiçbir sorun yaşamadım oledle sadece çok alıştım artık vaov demiyorum. Ips ekran kalmadı evde tekrar dönebilmem de imkansız sanırım gözümü yorar oled gözüm için çok iyi oldu migrenim var.

Bence çok iyi olan bi ips'den giriş olede geçtim aman aman farkı yok satıp tepe model geçerim belki kasımda qd oled bu arada

para oldumu çekecem bir tane 35-40k 4k oled 2k ips bile bu kdar iyise oledi bilemiyorum

1080P 24 inç Acer monitörden geçen hafta Asus Rog XG32UCWG 4K 165 HZ - FHD 330 HZ Dual Mode monitöre geçtim. 3. nesil Woled TrueBlack Glossy panel bir monitör.

Şöyle söyleyeyim forza oynamaktan sıkılmıştım, bu monitörle oynayınca oyuna tekrar başladım. GTA 5'e grafik modları kurdum ve 4K oled panelle tadını alınca şuanda favori oyunum oldu:) 1 hafta önce açıp oyun bile oynamıyordum.

Bambaşka bir dünya gerçekten, inanılmaz memnunum.

IMG_2502.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

para oldumu çekecem bir tane 35-40k 4k oled 2k ips bile bu kdar iyise oledi bilemiyorum
Al XG32UCWG keyfine bak. O bütçenin en rakipsizi bu. Asus Okula dönüş cashbacki ve amazon indiriminden 9 taksit ile 36.5 liraya aldım.

1080P 24 inç Acer monitörden geçen hafta Asus Rog XG32UCWG 4K 165 HZ - FHD 330 HZ Dual Mode monitöre geçtim. 3. nesil Woled TrueBlack Glossy panel bir monitör.

Şöyle söyleyeyim forza oynamaktan sıkılmıştım, bu monitörle oynayınca oyuna tekrar başladım. GTA 5'e grafik modları kurdum ve 4K oled panelle tadını alınca şuanda favori oyunum oldu:) 1 hafta önce açıp oyun bile oynamıyordum.

Bambaşka bir dünya gerçekten, inanılmaz memnunum.

Alıntıyı görüntüle

Al XG32UCWG keyfine bak. O bütçenin en rakipsizi bu. Asus Okula dönüş cashbacki ve amazon indiriminden 9 taksit ile 36.5 liraya aldım.
32 çok büyük gelir mi diyorum 32 kullanıyordum 27 ye geçtim şuan 27 bile iyi gibi duruyor

32 çok büyük gelir mi diyorum 32 kullanıyordum 27 ye geçtim şuan 27 bile iyi gibi duruyor
24'ten 32'ye geçtim 1 haftada alıştım. Gözümle monitör arasında 75-85 cm bir mesafe var yani masa derinliğim iyi. Ama 32'nin tadını aldım mı 27 falan hikaye kalır.

Hikayeli oyunları 32 inçte 4K 165HZ, rekabetçi oyunları 'simülasyon modu' sayesinde 27 ya da 24 inç 1080P 330Hz oynuyorum. Modu açınca ekranı 27 yada 24 inçe küçültüyor kenarların piksellerini kapatıyor sanki çerçevesiz bir monitör kullanıyormuşsun hissi veriyor.

Ders çalışmayan beni bile ders çalışmaya teşvik etti, o kadar iyi ASUS ROG XG27AQDMGR kullanıyorum.
Oled monitor kullanan ozellikle ips va panelden gecen kişilerin nasil bir deneyim yasadiklari varsa da sorunlarini dinlemek isterim hem panel hem temizlik kisminda ozellikle.

bildirimler daha yeni geliyor. ben hikayeli oyun oynamayı severim özellikle hayatta kalma korku bayılırım. ayrıca battelfield ve call of duty oynuyorum. aklımda 27 inç var. qd oled ve woled arasında çok gel git yapıyorum. ikisinin de birbirine üstün yönleri var tabi kötü yönleri de. 4k oled de 2k nasıl gözükür? bu ekran küçültme olayında

İki paneli de bir şekilde çevremden görme fırsatım oldu. Ben tercihimi WOLED panelden yana kullandım. Düşük kaliteli bir VA panelden geçince adeta evrim geçirdim. Bana göre WOLED panellerin tek dezavantajı gray banding onun dışı çok keyifli.
bildirimler daha yeni geliyor. ben hikayeli oyun oynamayı severim özellikle hayatta kalma korku bayılırım. ayrıca battelfield ve call of duty oynuyorum. aklımda 27 inç var. qd oled ve woled arasında çok gel git yapıyorum. ikisinin de birbirine üstün yönleri var tabi kötü yönleri de. 4k oled de 2k nasıl gözükür? bu ekran küçültme olayında

Geri