OLED Deneyiminizi Paylasir Misiniz

Parlaklık 200 değilde 250-300 olsa tadından yenmezdi. Onun dışında renk ayarlarını tutturmak çok zor. Ama tutturdunuz mu var yaaaaaaa...

Hele bu hareket netliği var ya. Uffffffff...

Anlatılmaz yaşanır.

HDR modu Youtube'de kullanıyorum onun dışında bir işe yaramıyor.
Tek kötü yani parlaklik sanirim 250 olsa dusunmeden alirdim.

cok kirleniyor genel olarak güzel ama abartıldıgı kadar ekstrem bir fark oldugunu düsünmüyorum 2 gün sonra fazlasıyla normal geliyor

Tek kötü yani parlaklik sanirim 250 olsa dusunmeden alirdim.
Hocam odada lamba varsa pek farketmiyor. Ama Güneş ışığı gelince ekran glossy olduğundan ekran gözüksede yansıma yapıyor.

Ben HDR modu kalibre ederken parlaklık 250/500 dü. Belki bana gelen monitörün panelinde şanslıyım bilemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cok kirleniyor genel olarak güzel ama abartıldıgı kadar ekstrem bir fark oldugunu düsünmüyorum 2 gün sonra fazlasıyla normal geliyor
Dostum normal panele geçince bariz bir fark oluyor sanki diğer monitörlerde ekranda gri bir tabaka varmış gibi.

Bu aliskanlikla alakali.
hocam pek aliskanlıkla degil bence ya yani tamam renkler falan ekstra güzel ama normal monitörlerden yeri yeri 6-7 kat daha pahalı duruma göre bilmiyorum yani ekstrem bi yanı yok bence

hocam pek aliskanlıkla degil bence ya yani tamam renkler falan ekstra güzel ama normal monitörlerden yeri yeri 6-7 kat daha pahalı duruma göre bilmiyorum yani ekstrem bi yanı yok bence
Genelde herkes waow olur istisnai bir durum gibi benim gördüğüme göre acayip duruyor.

Ben G6 OLED kullanıyordum kırıldı. 1 1.5 yıl sonra 1 hafta oldu alalı LG Glossy aldım bir tane. Ve evet arada çok fark var. Biraz görmeyle alakalı. İnsanların dediklerine bakıp hayal kırıklığı yaşamamak gerekiyor. OLED ile diğer panellerin ne farkı olduğunu bilerek alırsanız cennet. Ama yok mükemmel hiç göremediğim renkleri de göreceğim diyerek alırsan zaten çuvallıyorsun ve adam çıkıp diyor ki "5K'lık monitör de aynı işi yapıyor." Ve bir de çoğu kullanıcı ayar falan yapmıyor. Alıyor ve çoğu parlaklığını bile açmadan laf etmeye başlıyor. Renk ayarları ile uğraşmıyorlar bile sonra fark olmuyor diyorlar. Ben çok beğendim iyi ki almışım panel oldukça akıcı kasma hissiyatı kalktı ortadan. IPS 2K 240Hz LG'den yine LG 2K 240Hz OLED'e geçtim çok güzel bir hissiyatı var.

Ekler

• 20260924_213210.webp
    20260924_213210.webp
    966.3 KB · Hit: 21
müthiş lvl atlıyorsun görsel kalitesinde, en üst teknoloji bildiğin daha iyisi yok. Ben hiçbir sorun yaşamadım oledle sadece çok alıştım artık vaov demiyorum. Ips ekran kalmadı evde tekrar dönebilmem de imkansız sanırım gözümü yorar oled gözüm için çok iyi oldu migrenim var.
ben hala TN paneldeyim hocam ips geçsem sizin yasadiginiz degisimi yasarmiyim acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,264
Üyeler
204,101
Son üye
YGuzel
Geri