Yardım Xiaomi Pad 7 İçin Kalem Arıyorum

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
94
merhabalar pad 7 için kalem arıyorum focus penin normal versiyonu maalesef hiçbir satıcıda yok kara borsaya düşmüş. normal versiyonu da teknosada var 4k. bir kaç gün önceye kadar orijinal sitede 3.3kydı ama stok bitmiş. sarı sitede focus pen pro da 3 kya var ama param güvende ile satan yok ve elden alabileceğim biri de bildiğim kadarıyla yok. bu kalemi böyle 3 k altına falan nasıl bulurum telefonculara mı sormam gerekiyor acaba?

Son düzenleme:
hocam ben ipadim icin mahalledeki telefoncudwn cakma almistim 1 yildir kullaniyorum cok kasmadan bi tane bulun alin gecin :D

hocam bilemedim orijinal olsa daha iyi olur. not almak için tablet aldım zaten yani kalem önemli yan sanayi bir şey uygun olur mu sizce?

merhabalar pad 7 için kalem arıyorum focus penin normal versiyonu maalesef hiçbir satıcıda yok kara borsaya düşmüş. normal versiyonu da teknosada var 4k. bir kaç gün önceye kadar orijinal sitede 3.3kydı ama stok bitmiş. sarı sitede focus pen pro da 3 kya var ama param güvende ile satan yok ve elden alabileceğim biri de bildiğim kadarıyla yok. bu kalemi böyle 3 k altına falan nasıl bulurum telefonculara mı sormam gerekiyor acaba?
Kalem stoğu gelmiş haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,166
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri