Steam'den Aralıklı Şekilde Oyun İndirme

DeSouzab

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
108
Herkese selamlar Steamdan büyük boyutlu oyunlar indirmek istiyorum ama 2 sorunum var

1. İnternetim aşırı yavaş 10 GB'lik bir dosyayı bile 4 5 saatten aşşağı indiremeyecek rezil altyapısız bir internet

2. İşimden dolayı fazla vaktim yok

İndirmek istediğim bazı oyunlar var ama bu 2 sebepten ötürü indirip indirmeme arasında kalıyorum İndirmeye kalksam en az 2-3 Gün arası sürer indirmem ve durdurup tekrar başlatmam gerekir bunu yaparsam indirmem Steam tarafından indireceğim oyun için bir sorun çıkartırmı?

Vallaha dayı USB in varsa oyunu taşıyacak git internet kafeden steamine gir oyunu yükle sonra tüm dosyaları USB ye at(sadece masaüstü kısayolunu değil) sonra USB den kendi PC ne at bu kadar rezilse birde masaüstü değil laptop varsa daha kolay ztn gidip interneti iyi olan bir kahvecide fln indirirsin

Vallaha dayı USB in varsa oyunu taşıyacak git internet kafeden steamine gir oyunu yükle sonra tüm dosyaları USB ye at(sadece masaüstü kısayolunu değil) sonra USB den kendi PC ne at bu kadar rezilse birde masaüstü değil laptop varsa daha kolay ztn gidip interneti iyi olan bir kahvecide fln indirirsin
sana şu kadarını diyeyim yaşadığım bölgede hiç bir yerde internet altyapısıda yok yakınımda internet cafe bile yok :D mecburen her 1 ayda 1 oyun indirebiliyorum telefonum ve laptopum ile çekebilecek bir yere geçip 25 GB'lik hakkımı paylaşıp indiriyorum kalan kısmınıda sürüne sürüne indiriyorum

sana şu kadarını diyeyim yaşadığım bölgede hiç bir yerde internet altyapısıda yok yakınımda internet cafe bile yok :D mecburen her 1 ayda 1 oyun indirebiliyorum telefonum ve laptopum ile çekebilecek bir yere geçip 25 GB'lik hakkımı paylaşıp indiriyorum kalan kısmınıda sürüne sürüne indiriyorum
Dayı dağdan mı bağlanıyorsun ama çok ücra bir yerdeysen dirket turkcell öneririm

Fitgirl'den korsan indirebilirsin dosya boyutu çok daha küçük oluyor
(Ben şahsen birçok gereksiz pahalı oyunu fitgirl'den indiriyorum virüs 0 yani güvenilir)

Not: Fitgirl'den indirdiğin zaman tr yama büyük ihtimalle yapamazsın aklında olsun
birçok oyun kütüphanemde bulunuyor zaten benim yapacağım şekilde fitgirl'den indirmeye çalışırsam durdurup tekrar başladığımda bozuluyordu indirme diye hatırlıyorum eskiden indirdiğim zamanlarda öyleydi sanırsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş Kürt kominist partisi ile bir bağlantın yok dimi
:D yok yok

birçok oyun kütüphanemde bulunuyor zaten benim yapacağım şekilde fitgirl'den indirmeye çalışırsam durdurup tekrar başladığımda bozuluyordu indirme diye hatırlıyorum eskiden indirdiğim zamanlarda öyleydi sanırsam
Ben böyle olmasın diye ilk önce telefona yüklüyorum sende öyle yapabilirsin

Sonrasında telefondan bilgisayara usb ile oyunu aktarıcaksın bu kadar

Kullandığım torrent programını söyleyebilirim istersen

Ben eskiden gece PC yi kapatmayım uyku modunu başlamasını kapatıp başlatırdım tüm gece+okulda ve belki okuldan geldikten 1-2 saat sonra halledelir di sende öyle yapmaya çalış

Olur söylersen iyi olur steam için çözemesen senin dediğin yöntemi kullanırım mecburen

Adam torrent kullanmıyorum steamde ztn var diyor ya üstadım

Ben eskiden gece PC yi kapatmayım uyku modunu başlamasını kapatıp başlatırdım tüm gece+okulda ve belki okuldan geldikten 1-2 saat sonra halledelir di sende öyle yapmaya çalış
Yolun sonu oraya çıkacak gibi duruyor

Olur söylersen iyi olur
Direk kendi konumu atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam torrent kullanmıyorum steamde ztn var diyor ya üstadım
Reis aynı oyunu oynayacak torrent de steam'den indirdiğin de aynı oyun

Geri