ikinci el olmaz maalesef sıfır alacağımo paraya peerless assasin çift kule çift fan alabilirsin 2.el kanka rs 240mm kullanıyorum çok farkları olmuyor
Bende aynı işlemci için arıyorum, linktekinin bütçeye kadar zorlayabilirim hocam segotep ve bunu karşılaştırırsanız hangisi daha iyi ortalama kaç derecelerde olur oyunlardaO zaman Ya segotep Fz6 Pro yada bütçeni artırıcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Thermalright Royal Knight 120 White Hava Soğutucu
Thermalright Royal Knight 120 White, yüksek performanslı soğutma ve zarif beyaz tasarımıyla dikkat çeker.www.gaming.gen.tr
bunun hava basıncı az diğerlerine göre
segotep al thermalrightla aynı gibi fiyat farkına gerek yok fazla vermeye undervolt yaparsan -20 curvede pubg gibi oyunda 75 dereceleri görür kasana da bağlı tabiBende aynı işlemci için arıyorum, linktekinin bütçeye kadar zorlayabilirim hocam segotep ve bunu karşılaştırırsanız hangisi daha iyi ortalama kaç derecelerde olur oyunlarda
Thermaştw tabikide knl daha iyi olur pnun fanları daha kaliteli ama 3 e çıkarsan 360mm sıvı spğutucu alabilirsinBende aynı işlemci için arıyorum, linktekinin bütçeye kadar zorlayabilirim hocam segotep ve bunu karşılaştırırsanız hangisi daha iyi ortalama kaç derecelerde olur oyunlarda
Kağıt üstü değerlere bakılarak soğutucu seçilmez. Fanın da soğutmaya abartılacak bir etkisi yok soğutucular da.bunun hava basıncı az diğerlerine göre