7800x3d İçin İşlemci Soğutucusu

cona44

80+
Reaksiyon skoru
0
7800X3D için işlemci soğutucusu alacağım kule tipi veya sıvı soğutma olabilir bütçem çok yok maksimum 2000 tl ne önerirsiniz ve kaç derecelerde olur

o paraya peerless assasin çift kule çift fan alabilirsin 2.el kanka rs 240mm kullanıyorum çok farkları olmuyor

O zaman Ya segotep Fz6 Pro yada bütçeni artırıcan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı işlemci için arıyorum, linktekinin bütçeye kadar zorlayabilirim hocam segotep ve bunu karşılaştırırsanız hangisi daha iyi ortalama kaç derecelerde olur oyunlarda

Son düzenleme:
Segotep Fz6 Pro , assasin spirit alternatifi denebilir.İncehesapta 900 TL ye satılıyordu gaming gecelerinde ama bitmiş sanırım , 2000 tl ye bence alınabilir 7800x3d için.

ARCTIC Freezer 36 Black Duo kullanıyorum genel anlamda memnunum sıcaklık sorunum olmadı.

Bende aynı işlemci için arıyorum, linktekinin bütçeye kadar zorlayabilirim hocam segotep ve bunu karşılaştırırsanız hangisi daha iyi ortalama kaç derecelerde olur oyunlarda
segotep al thermalrightla aynı gibi fiyat farkına gerek yok fazla vermeye undervolt yaparsan -20 curvede pubg gibi oyunda 75 dereceleri görür kasana da bağlı tabi

Thermaştw tabikide knl daha iyi olur pnun fanları daha kaliteli ama 3 e çıkarsan 360mm sıvı spğutucu alabilirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,567
Üyeler
204,746
Son üye
vaelov
Geri