🔥İndirim Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin- 2668 TL 🔥

Bu markanın sürekli %25 indirimi oluyor sürekli alıyorum bisküvi aroması güzel krem karamel almıştım bok gibi arkadaş çikolata almış onada bok gibi dendi bisküvi alıcaklar alabilir diğer aromaları pek bilmiyorum çokta bi indirim mevcut değil %25 kodu eskiden YENİYIL dı hala sanırım geçerli ama güvenilir marka araştırıp baktığım kadarıyla

Şimdi öneriyor musunuz arkadaşlar, aroma öneriniz ne baymayan günlük rahat içilebilicek?

Bunları kullanmak için illa Spor yapmak mı lazım? ? Yoksa alıp kullanabilir miyiz

Bir de ssn den falan bin kat daha fazla güven veriyor fellas
Sorma ya iptal ettik amazondan o gün şu gıda dedektifi muhabbetinden dolayı burada ağzı olup boş konuşan yağ yığıntısı bireyler yüzünden kaçırdım...

bu kadar sapmanın olması normal analiz raporlarında bu sapma çıkabiliyor 100 gr da 76 gr deyip 10 gr cıkarsa yada ne bileyim 40 gr cıkarsa sıkıntı ararsın grını 1 lira gibi bi fiyata alıyorsun diğer markalara göre o yüzden aromaları kötü olabiliyor

Yıl sonuna kadar bitirebilirim diyen varsa kesinlikle bunu öneririm. Amerikan malı, izole ve konsantre karışık fiyatına göre çok iyi. En son satıcıyı takip edince 300tl kuponda veriyordu

Bende neden
Toplam:2.893,50TL

Ssn ocean tarzı markaları önermiyorum beyler bunlar aminolar ile şişirip duruyor protein oranlarını. Hiq hardline altına düşmenizi önermem şahsen

Aroma öneriniz var mı arkadşlar fiyat iyi geldi ne diyorsunuz alınır mı? Memnun kalmayan var mı?

Şimdi öneriyor musunuz arkadaşlar, aroma öneriniz ne baymayan günlük rahat içilebilicek?
çikolata almayına hocam çok şekerli . çilekli güzel diyorlardı . F/p toz arıyorsanız güzel bir toz

Geri