Dostlar Depo Da Çalışan Var mı?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
25 yaşındayım bu yaşima kadar pek çalişmadım ankara da yaşıyorum iş bakıyorum en mantıklı iş kazan da depo işi gibi 35k +16k multinet veriyor servis te varmiş ama iş nasil bir istir yorucu dur tahminim bir de güvenlik kartım var da onun maaşlar da cok dusuk ya 32fln veriyolar

Elimden gelenler
Lise : Elektrik elektronik
Uni : Aşçılık
3 sene: E ticaret sorumlusu

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
25 yaşındayım bu yaşima kadar pek çalişmadım ankara da yaşıyorum iş bakıyorum en mantıklı iş kazan da depo işi gibi 35k +16k multinet veriyor servis te varmiş ama iş nasil bir istir yorucu dur tahminim bir de güvenlik kartım var da onun maaşlar da cok dusuk ya 32fln veriyolar

Elimden gelenler
Güvenliğin bir statüsü yok he dersen depo işinin var mı diye onun da yok , ama iş harcanılan enerjiye geldiğinde güvenlik yorulmaz :d depoda illa yorulacaksın kaçınılmaz. Ama depo tarafında ilerleme söz konusu olabilir belli bir iş becerisi ile belki bir üst kademe diye diye ilerleyeceksin belli olmaz.

yukarıdaki arkadaşa katılıyorum güvenlikte pek bir şey olamazsın ama türkiye nin mobilya da üst sıralarında global boyutta bayiileri olan bir firma da depo görevlisi olarak başladığım işte çok kısa bir sürede depo sorumlusu oldum bunun üstü usta vs diye gider hatta maaş kıdem vs çok etkiler ama güvenlikte pek bir imkanın olmaz

bedenen seni yorabilir ama kendini gösterirsen ekmeğini çok güzel yersin

Ben depoda çalışmıştım öldürene kadar çalıştırıyorlardı ve paydosu geç oluyordu

2 sene bir otelde aşçılık yap sonra yurtdışına git hakkını alarak çalış

Elimden gelenler
Bence depoda çalış. Baktın güzel hoşuna gitti falan eğer istersen de ikinci üniversite kapsamında lojistik veya uluslararası ticaret ve lojistik okursun. Belki yükselir gidersin. Bu işte yurtdışına gitme imkanın da var

Güvenliğin bir statüsü yok he dersen depo işinin var mı diye onun da yok , ama iş harcanılan enerjiye geldiğinde güvenlik yorulmaz :d depoda illa yorulacaksın kaçınılmaz. Ama depo tarafında ilerleme söz konusu olabilir belli bir iş becerisi ile belki bir üst kademe diye diye ilerleyeceksin belli olmaz.
Bence depoda çalış. Baktın güzel hoşuna gitti falan eğer istersen de ikinci üniversite kapsamında lojistik veya uluslararası ticaret ve lojistik okursun. Belki yükselir gidersin. Bu işte yurtdışına gitme imkanın da var
2 sene bir otelde aşçılık yap sonra yurtdışına git hakkını alarak çalış
Teşekkürler zaten asıl işe girme amacım yurtdışına gitmek dil okulu vb ile bunun için de 300,400k para lzm maaş olarak genelden bir tık üstünü veriyorlar gibi ne kadar hızlı para biriktirirsem o kadar çabuk giderim hesabı zaten bir yandan da pc başı iş öğreniyorum ilerde rahat edeyim diye

Elimden gelenler
hocam beyaz eşya deposunda çalıştım hiç bulaşmayın, parası iyi ama belinizi kaybedersiniz 1 senede, bulaşılmaz, güvenlik en güzel, hem az yorulursun hemde başın ağrımaz, depoda sorumluluk daha fazla oluyor.

Teşekkürler zaten asıl işe girme amacım yurtdışına gitmek dil okulu vb ile bunun için de 300,400k para lzm maaş olarak genelden bir tık üstünü veriyorlar gibi ne kadar hızlı para biriktirirsem o kadar çabuk giderim hesabı zaten bir yandan da pc başı iş öğreniyorum ilerde rahat edeyim diye
yine de aşçılık yap hem cv de bu işi yaptığın görüneceği için daha rahat gidersin çoğu ülke tecrübe istiyor

Depo denince aklıma amazon depo geliyor

Elimden gelenler
Bende iş ararken onları bulmuştum ama çevreden, tanıdıklardan duyduğum kadarıyla kimse durmuyormuş orda gelen direkt kaçıyormuş. Mobbing, ağır iş yükü vb. gibi sıkıntılar var diyorlar. Muhtemelen doğrudur çünkü o ilanları 2 yıldır her gün görüyorum.

Geri