3000 TL Klavye Önerisi %75

ARDELENO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Bütçe
2992
Merhabalar genelde fps oyunları oynayan biriyim. %75 oranlı klavye arıyorum. Bütçem 3000 tl. kablosuz veya kablolu olması benim için önemli değil. Uzun yıllar kullanabileceğim bir ürün arıyorum. Şuanda bu iki ürün var elimde önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

gece oynuyorsan ışık geçiren almanı öneririm. bende f75 var memnunum

Ben GameRaider alırdım.

Bu arada taksit olur diyorsan, KlasseGear yeni klavyeler çıkardı. Şu an FeeL LE sürümü var. Öncesinde Havit KB904L kullanıyordum, o bayağı sesliydi. Bunda gasket yapı, her modelde tuşların ışık geçirmesi (Feel LE modelinde harfler üstünde değil size doğru bakan alt kısımda), Gateron switchler, keycapsler de keza kaliteli.

Üründe 6 ay taksit imkanı var. İstiyorsan Feel LE (1000 Adet), istiyorsan da ₺500 daha ucuz düz versiyonlarından birini de alabilirsin. Bence taksit ile fiyatı özelliklerine göre iyi kalıyor. Kutu içeriğinde klavye boyutuna uygun ve tasarıma göre de bir adet ped çıkıyor. Klavye ses tekerleği de çok rahat, daha önceden 2-3 tane tekerlekli klavye kullanmıştım. Hep yavaş ve rahat dönmüyorlardı.

Switch basım ömrü de yüksek, ama genelde switchden önce bu klavyelerin anakartı falan bozuluyor. Yine de uzun ömürlü olacaktır.

2026-09-30_04-55_1.webp

Uygulaması yok galiba, tarayıcıdan kontrol ediliyor.

Son düzenleme:
Ben GameRaider alırdım.

Bu arada taksit olur diyorsan, KlasseGear yeni klavyeler çıkardı. Şu an FeeL LE sürümü var. Öncesinde Havit KB904L kullanıyordum, o bayağı sesliydi. Bunda gasket yapı, her modelde tuşların ışık geçirmesi (Feel LE modelinde harfler üstünde değil size doğru bakan alt kısımda), Gateron switchler, keycapsler de keza kaliteli.

Üründe 6 ay taksit imkanı var. İstiyorsan Feel LE (1000 Adet), istiyorsan da ₺500 daha ucuz düz versiyonlarından birini de alabilirsin. Bence taksit ile fiyatı özelliklerine göre iyi kalıyor. Kutu içeriğinde klavye boyutuna uygun ve tasarıma göre de bir adet ped çıkıyor. Klavye ses tekerleği de çok rahat, daha önceden 2-3 tane tekerlekli klavye kullanmıştım. Hep yavaş ve rahat dönmüyorlardı.

Switch basım ömrü de yüksek, ama genelde switchden önce bu klavyelerin anakartı falan bozuluyor. Yine de uzun ömürlü olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Uygulaması yok galiba, tarayıcıdan kontrol ediliyor.
Bütçemi aşıyor öneriniz için teşekkürler.

hocam beyaz istiyorum ben mavi hoşuma gitmedi kod kullanınca howl ile gameraider arasında 500 lira fark oluyor beyaz renkte. sizce farka değer mi
Howl75 bence pahalı. Özellikleri Havit ve Gamepower ₺2000 civarına sattığı ürüne benziyor. Bu iki üründen Havit'i kullandım, sadece Hz kendi uygulamasında seçemiyorsun. Howl75 web sürücüsü de Havit ve Gamepower'ın uygulaması ile benzer arayüzde.

VGN uygulamasında da farklı bir klavye olarak gözüküyor. Açınca da 4K Hz çalıştığı gözüküyor. Bir de basım süresini ayarlıyorsun. Yani benim test ettiğim kadarıyla basım süresi ayarlamak yetiyor. Şu anki klavyemde basım süresi dışında da ayarlar var. Ama bazılarını hile korumalar desteklemiyor, RT falanla da aşırı düşük seçince kullanımı bayağı zorlaşıyor.

Örnek göstermek adına görsel alırken hatırladım. Havit'de RT'ye benzer bir ayar var. Ama bana gerek yok gibi geldi. O yüzden açıkçası GameRaider Idefix üzerinden ₺300 kuponla ₺3100 almanızı öneririm. Türk Telekom mobil müşterilerine, telefon uygulamasında bu kuponu veriyor. Sizin veya bir tanıdığınızda varsa rica edin ve kodu uygulamadan alıp kullanın.

2026-10-01_03-34.webp

2026-10-01_03-33.webp

GameRaider bence bu bütçede daha mantıklı. Howl75 ₺2400-2500 satılırken mantıklıydı bana göre.

K1 HE daha iyi. Howl75'in PCB'si belirsiz ve Switch kalitesi bence kötü.

hocam beyaz istiyorum ben mavi hoşuma gitmedi kod kullanınca howl ile gameraider arasında 500 lira fark oluyor beyaz renkte. sizce farka değer mi
howlu bilmiyorum açıkçası hiç araştırmadım ama şu anda güncel olarak 2 haftadır k1 he kullanıyorum gayet memnunum herhangibir sıkıntısınıda görmedim bencfe güzel bnir klavye tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,123
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri