+20k Bütçe Monitör Önerisi

brycexyz

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
20000
Bütçem 20k civarlarında. Elimdeki monitörleri satıp 2k veya 4k bir monitör almak istiyorum. Ekran kartım 5070. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum o yüzden en azından 1080p ayarlarda 360 Hz verecek bir monitör arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

20K+ bütçe çıkıyosa OLED almalısın

https://www.incehesap.com/gigabyte-...tm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.76 bu güzel diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende bu var bunu kullanıyorum memnunum
Aynısını önerecektim :D

20+ demiyor hocam 20 bandında diyor sen 4k dual modu olan monitörü 20 bantlarına bulabilir misin

Aklım OLED'de zaten ama bilemedim bu fiyat bandında ne kadar iyi oluyorlar. Önerdiğiniz nasıl? 35-40lara çıkmak gerekir mi? Belki 9 taksit yaparsam çıkabilirim değecek kadar fark varsa. Şu anda düşünme, araştırma aşmasındayım. Bütçe oynayabilir durma göre.

Ayrıca almışken 4k almak mı daha iyi olur ona da karar veremedim. Oyun olarak 5070le belki mantıksız olabilir ama film, dizi izlerken hoş oluyor. O kısmı da cezbediyor.

Son düzenleme:
Aklım OLED'de zaten ama bilemedim bu fiyat bandında ne kadar iyi oluyorlar. Önerdiğiniz nasıl? 35-40lara çıkmak gerekir mi? Belki 9 taksit yaparsam çıkabilirim değecek kadar fark varsa. Şu anda düşünme, araştırma aşmasındayım. Bütçe oynayabilir durma göre.

Ayrıca almışken 4k almak mı daha iyi olur ona da karar veremedim. Oyun olarak 5070le belki mantıksız olabilir ama film, dizi izlerken hoş oluyor. O kısmı da cezbediyor.

20K ya OLED varken 2 katı vermek, vermeye çalışmak kendini zorlamaya gerek yok bence.

2K - 4K kalıyor. Orası ayrı bi konu lakin 5070 için 2K OLED kesin tercihim olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,051
Üyeler
204,601
Son üye
saplakcimami
Geri