35-50 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

Merhaba. Elimde poco f5 var 3.5 4 yıla yaklaştı batarya error vermeye başladı hazır böyleyken değiştireyim dedim Honor 600 mantıklı geliyor sizce ne alınabilir? Genel olarak çok oyun oynamam kamera çok çok önemli değil iş görsün yeter. Batarya kesinlikle 1 günü çıkarmalı..

Batarya performansı en iyi birkaç telefondan biri zaten. Çok yoğun kullanımda 10 saat üstü ekran süresi veriyor. Az kullanırsan 2 günü bile çıkarıyor.
Başka forumlarda 5-6 saat ekran süresi olduğu yazmışlar emin misin? Epey kişi bataryadan eksi yazmış cihaza

Merhaba. Elimde poco f5 var 3.5 4 yıla yaklaştı batarya error vermeye başladı hazır böyleyken değiştireyim dedim Honor 600 mantıklı geliyor sizce ne alınabilir? Genel olarak çok oyun oynamam kamera çok çok önemli değil iş görsün yeter. Batarya kesinlikle 1 günü çıkarmalı..
poco f4 kullanıyorum 128gb kameradan falan memnunum donmalara alıstım artık hyperOS olunca hala 1 surumunde pert olunca degistirirm heralde

s25 net

batarya en azından 5000 olsa başka cihaz düşünmem gibi ama batarya düşündürüyor. şu an için olmasa bile ilerde büyük sıkıntı yapar gibi geliyor
Valla ben yeterli bukdum

bataryası düşündürüyor ilerisi için..
Telefonum Xiaomi 15 Ultra

Pil tasarrufunda full Instagram+Forum'da gezinerek pili yaklaşık 9 saat boyunca kullanabildim

xiaomi 15t pro da tahminimce 10+ saat kullanım süresi verecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,227
Üyeler
204,647
Son üye
sinancenkmusic
Geri