❌İndirim Bitti! R7 7800x3d - RTX 5080 - X870 - 1tb SSD - 32gb Ram 163.758 TL

garanti geçmiyor güzel kardeşim bakmıyor garanti direkt aldıgın dükkan bakıyor 100 bin tl verdigin karta dükkanmı bakmasını istersin yoksa direkt üretici firmanın garanti servisimi

Son düzenleme:
C+ seviyesi PSU var bu değil maalesef. ATX 2.X hatta galiba.

Kesinlikle bu seçilmeli kasa. Yurt dışında güzellik odaklı sistemlerde kullanılıyor ve içinde B seviyesi PSU var:
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE beyaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sebebi nedir? Buda mı BIOS sorunlu?
MSİ anakartlar genelde bios sorunlu olduğu için önermeye korkuyorum doğrusu.

MSİ anakartlar genelde bios sorunlu olduğu için önermeye korkuyorum doğrusu.
msı anakartlar ilk çıktıklarında belirli sorunları vardı ama çözüleli yıllar oldu

Mavi forumda vesaire.
Birkaç kişi sorun yaşadı diye sorunlu olmuyor. BIOS sorunu en çok yaşanan anakart sorunu zaten. BIOS flashback vb. var artık birde.
Ben Colorful'da Biostar'da öneriyorum mesela. 1 yıldır Colorful BIOS sorunu çıkartıyor diyeni göremedim ve Biostar'da çok eski ve köklü bir anakart üreticisi. Yeni BIOS arayüzleri gayet güzel anlaşılır şekilde.

İyi sistem bugün mü düştü bu? 2 gündür kapalı benim bot Mac mini de çalışacak şekilde kodlamaya geçmiştim daha taşıyamadım flash bellek ayarlayamadım

Sıvı soğutmayı değiştirince alınıyor hala
1000150723.webp

Birkaç kişi sorun yaşadı diye sorunlu olmuyor. BIOS sorunu en çok yaşanan anakart sorunu zaten. BIOS flashback vb. var artık birde.
Ben Colorful'da Biostar'da öneriyorum mesela. 1 yıldır Colorful BIOS sorunu çıkartıyor diyeni göremedim ve Biostar'da çok eski ve köklü bir anakart üreticisi. Yeni BIOS arayüzleri gayet güzel anlaşılır şekilde.
Birkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyor :D

msı anakartlar ilk çıktıklarında belirli sorunları vardı ama çözüleli yıllar oldu
Halen sorun yaşayan var

Birkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyor :D

Halen sorun yaşayan var
onu bilemem ama çevremde çok msı kullanan var sorun olsa zaten bana yazarlardı ama hiç sorun şikayet duymadım dedigm gibi bilemiyecegim

Stabiliteden dolayı diyor o. Micron çipli RAM'lerin MSI anakartlarda stabil olmamasının sebebi MSI değil Micron'un çöp olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,596
Üyeler
204,762
Son üye
Yusuf1453
Geri