garanti geçmiyor güzel kardeşim bakmıyor garanti direkt aldıgın dükkan bakıyor 100 bin tl verdigin karta dükkanmı bakmasını istersin yoksa direkt üretici firmanın garanti servisimi
MSİ anakartlar genelde bios sorunlu olduğu için önermeye korkuyorum doğrusu.C+ seviyesi PSU var bu değil maalesef. ATX 2.X hatta galiba.
Kesinlikle bu seçilmeli kasa. Yurt dışında güzellik odaklı sistemlerde kullanılıyor ve içinde B seviyesi PSU var:
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE beyaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sebebi nedir? Buda mı BIOS sorunlu?
Nerde gördünüz bunu?MSİ anakartlar genelde bios sorunlu olduğu için önermeye korkuyorum doğrusu.
Mavi forumda vesaire.Nerde gördünüz bunu?
Birkaç kişi sorun yaşadı diye sorunlu olmuyor. BIOS sorunu en çok yaşanan anakart sorunu zaten. BIOS flashback vb. var artık birde.Mavi forumda vesaire.
beyaz sıvı sogutmanın stogu az girmişler cooler master yapınca alınıyor halaSıvı soğutmayı değiştirince alınıyor hala
Alıntıyı görüntüle
Birkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyorBirkaç kişi sorun yaşadı diye sorunlu olmuyor. BIOS sorunu en çok yaşanan anakart sorunu zaten. BIOS flashback vb. var artık birde.
Ben Colorful'da Biostar'da öneriyorum mesela. 1 yıldır Colorful BIOS sorunu çıkartıyor diyeni göremedim ve Biostar'da çok eski ve köklü bir anakart üreticisi. Yeni BIOS arayüzleri gayet güzel anlaşılır şekilde.
Halen sorun yaşayan varmsı anakartlar ilk çıktıklarında belirli sorunları vardı ama çözüleli yıllar oldu
onu bilemem ama çevremde çok msı kullanan var sorun olsa zaten bana yazarlardı ama hiç sorun şikayet duymadım dedigm gibi bilemiyecegimBirkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Halen sorun yaşayan var
Stabiliteden dolayı diyor o. Micron çipli RAM'lerin MSI anakartlarda stabil olmamasının sebebi MSI değil Micron'un çöp olması.Birkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyor![]()