Konu ilk açıldığında baktım doğru düzgün indirim yok, yatacaktım sonra bir iki üç beş kod derken...bu sefer 4 kod yakaladım aldıktan sonra 2 daha geldi ama kullanmadım ev için ihtiyaç ürün vardı iyi fiyata geldi kodlar için herkese teşekkürler çoook saçma bir 5 ekim indirimi oldusabah kalkanlar gg
![]()
Yok üstüne para bile alırım 1 kuruş vermembence sımdıden alabilrsn
benim uyku tutmadı biraz takılayım dedim yeni kodlar geldi bu sefer kaçırmadımKonu ilk açıldığında baktım doğru düzgün indirim yok, yatacaktım sonra bir iki üç beş kod derken...
Herkese teşekkürler![]()
1-2 kod daha gelirse şunu almak istiyorum yoruldum vallaAmazon'un depolar boşaldı herkes Stanley almış özellikle ama elektronikte de çalışıyormuş bazı ürünlerde biri dualsense almış sanirim
tahminim aldıktan belli süre sonra rafa kalkacak ürün bence 2.3 lt olanı al derim1-2 kod daha gelirse şunu almak istiyorum yoruldum valla
Alıntıyı görüntüle
Bunu çok yaparsanız eğer en son siparişi gerçekten tamamladığınızda şüpheli hareket diyip iptal ediyor otomatik dikkat edin.1-2 kod daha gelirse şunu almak istiyorum yoruldum valla
Alıntıyı görüntüle
Kodları çoktan bu ürüne kullandığım için ona geçiş yapamıyorum, yoksa onu almak çok daha mantıklıydıtahminim aldıktan belli süre sonra rafa kalkacak ürün bence 2.3 lt olanı al derim