Xiaomi mi note 10 lite (128gb) sizce alınır mı ?

N11 Hepsiburada gibi sitelerde 3800 lira Teknosada 4800 lira. Teknosadan almazsan güzel telefon

bir kaç korkum var ama :D
Siteler hakkında korkunuz varsa sorun olmaz. Hepsiburada'da 3600 liraymış bu arada. Satıcısı da başka bir firma değil hepsiburada kendisi satıyor son derece güvenilir hatta teknosadan daha iyidir

Zaten Xiaomi Türkiye garantili

Siteler hakkında korkunuz varsa sorun olmaz. Hepsiburada'da 3600 liraymış bu arada. Satıcısı da başka bir firma değil hepsiburada kendisi satıyor son derece güvenilir hatta teknosadan daha iyidir
siteler için degil telefon kavisli ekranı fakat telefonu dusurursem telefonun ekranı boytan kırılır diye korkuyorum :( yoksa trendyol gibi sitelerden alacagım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten Xiaomi Türkiye garantili
dayanıklık testi hic yok internette

Ekranda gorilla glass 5 var çok kötü düşürmediğiniz sürece bir şey olmaz bende Xiaomi mi mix 2s var gorilla glass 4 bile 2 yıldır tek çizik yok defalarca düşürmüşümdür

Ekranda gorilla glass 5 var çok kötü düşürmediğiniz sürece bir şey olmaz bende Xiaomi mi mix 2s var gorilla glass 4 bile 2 yıldır tek çizik yok defalarca düşürmüşümdür
gordugum cogu kavisli samsung da boydan kırıklak catlaklar içinde gormustum bir akrabamda vardı onumde dusurunce emin olamadım bir fikir almak istedgim buradan

Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın birkaç sorunu vardı çözüldüyse alınır.Alternatif olarak RN 9 Pro ve P40 Lite öneririm.

gordugum cogu kavisli samsung da boydan kırıklak catlaklar içinde gormustum bir akrabamda vardı onumde dusurunce emin olamadım bir fikir almak istedgim buradan
Valla kavisli ekran hakkında bilgim yok maalesef. Ama gorilla glass 5 iyidir ondan eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri