Çorap alan da varanthony don bile aldılar 35 TL'ye
Bu olay nasıl patlak verdi harbi merak ettim yapay zeka işin içinde var bence ama bilemiyorumkodlar bitti bu faciadan sonra kod gelmez gelirsede tek ürün tek kullanımlık olur
bu olay şöyle oldu aslında her kodun tek sefer kullanılması sepette başka kupon varsa kullanılamaması gerekiyordu ama 15 tane kupon kullanılıncaBu olay nasıl patlak verdi harbi merak ettim yapay zeka işin içinde var bence ama bilemiyorum
Bence başka kodlar hala var. Müdahale edebildiklerini pek sanmıyorumbu olay şöyle oldu aslında her kodun tek sefer kullanılması sepette başka kupon varsa kullanılamaması gerekiyordu ama 15 tane kupon kullanılıncapatladı gitti gece indirim yapmanın zararı kapatamadılar yüksek ihtimal
Birazdan pc geçicem bazı planlarım var önce kahvaltımı yapayım.bence şuan kapattılar ve ne bk yiyeceklerini tartışıyorlar![]()
Kodlarin verildiği yer sıkıntı Amazon vermedi bizzat indirim kanalları verdi saçmalik burda patlak veriyorbu olay şöyle oldu aslında her kodun tek sefer kullanılması sepette başka kupon varsa kullanılamaması gerekiyordu ama 15 tane kupon kullanılıncapatladı gitti gece indirim yapmanın zararı kapatamadılar yüksek ihtimal
Kimse kod vermedi aslında.Kodlarin verildiği yer sıkıntı Amazon vermedi bizzat indirim kanalları verdi saçmalik burda patlak veriyoriçeride ya ajan var yada bilemiyorum
)
Halihazırda vermedi ama kiminle işbirliği yapacaklarını nasıl tahmin ettiler vede çalıştığını hepsinin illaki bir bot vs vardirKimse kod vermedi aslında.
Oluşturulan kodlar denemeye açık.
Çok büyük ihtimalle işsizin biri 1-2 deneme yaparken fark etti ve patladı olay
var zaten chatgpt'nin otomatik kod deneme sistemi var paralı millet rastgele isimlerin sonuna 10 ekleyerek deneyerek bulduBu olay nasıl patlak verdi harbi merak ettim yapay zeka işin içinde var bence ama bilemiyorum