Stanley 1.9 Lt 1.592 - 2.3 Lt 1.999 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kodlar bitti bu faciadan sonra kod gelmez gelirsede tek ürün tek kullanımlık olur

Bu olay nasıl patlak verdi harbi merak ettim yapay zeka işin içinde var bence ama bilemiyorum
bu olay şöyle oldu aslında her kodun tek sefer kullanılması sepette başka kupon varsa kullanılamaması gerekiyordu ama 15 tane kupon kullanılınca :D patladı gitti gece indirim yapmanın zararı kapatamadılar yüksek ihtimal

bu olay şöyle oldu aslında her kodun tek sefer kullanılması sepette başka kupon varsa kullanılamaması gerekiyordu ama 15 tane kupon kullanılınca :D patladı gitti gece indirim yapmanın zararı kapatamadılar yüksek ihtimal
Bence başka kodlar hala var. Müdahale edebildiklerini pek sanmıyorum

Kodlarin verildiği yer sıkıntı Amazon vermedi bizzat indirim kanalları verdi saçmalik burda patlak veriyor :) içeride ya ajan var yada bilemiyorum :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0.01 kuruşa termos alıp iptal eden yanlışlıkla arkadas var grupta :uzgunpeepo:

Kodlarin verildiği yer sıkıntı Amazon vermedi bizzat indirim kanalları verdi saçmalik burda patlak veriyor :) içeride ya ajan var yada bilemiyorum :))
Kimse kod vermedi aslında.
Oluşturulan kodlar denemeye açık.
Çok büyük ihtimalle işsizin biri 1-2 deneme yaparken fark etti ve patladı olay

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,219
Üyeler
204,646