Ryzen 5 5600x Cs2 90 Derece Oluyor Stok Fan, Soğutucu Önerisi Lazım Fp

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
98
Bütçe
2000
Selamlar cs2 de 90 dereceyi görmekteyim bu yüzden mikro takılmalar yaşıyorum. stok fan kullanıyorum. 2000tlyi çok aşmadan soğutucu önerilerine açığım

Selamlar cs2 de 90 dereceyi görmekteyim bu yüzden mikro takılmalar yaşıyorum. stok fan kullanıyorum. 2000tlyi çok aşmadan soğutucu önerilerine açığım

bak bu soğutma şu fiyata enn yüksek performansı veren soğutma bunu alırsan çok uzun süre kullanırsın eğer 3.7k ya çıkarsan 360mm si var ama bu bile çok yeterli gelir

Bir de bu var kasan destekliyorsa:

bak bu soğutma şu fiyata enn yüksek performansı veren soğutma bunu alırsan çok uzun süre kullanırsın eğer 3.7k ya çıkarsan 360mm si var ama bu bile çok yeterli gelir
bunlarda kasa uyum mevzusu var mı acaba
Bir de bu var kasan destekliyorsa:
sıvı bütçeyi aşıyor ama kule iyiymiş. ilk arkadaşın önerdiği sıvıdan iyi midir bu kule

bunlarda kasa uyum mevzusu var mı acaba

sıvı bütçeyi aşıyor ama kule iyiymiş. ilk arkadaşın önerdiği sıvıdan iyi midir bu kule
120mm çift kule soğutucular genelde 240MM'lere yakın soğutuyor ancak daha iyi değildir muhtemelen. Ama ikisi de hayli hayli yeterli o işlemci için.

ryzen 5 5600 e ne sıvı soğutması hocam ne gerek var thermalright 6 bakır borulu kule tipi al ya da 4 bakır borulu çift fanlı işini fazlasıyla görür gerek yok sıvı soğutmaya bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıvının kullanım ömrü az olur kule tipi ömürlük olur ki bakımı da kule tipinin daha kolay

Şu an buna 1300 lira vereceğine arkadaşın attığı sıvı soğutmayı al ileriye dönük olur.

stok fan bile olsa 90 derece olmaması lazım özellikle sonbaharda , işlemciye termal macun yerine pamuk şekercinin macununu mu sürdün acep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,123
Üyeler
204,623
Son üye
krizanındasakinleşenadam
Geri