Yardım Kyk Kredisi İhtiyaç Olmasa Bile Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
35
Kendi şehrimde üniversite okuyorum böyle bir paraya ihtiyacım yok ama okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlayacak olmak ve ödeyeceğim zamanda faizsiz ve enflasyonla artmamış halinde kaç lira aldıysam o kadar para ödeme fikri çok çok iyi geliyor

Bundan 5 yıl sonra aylık 5000 liranın değeri çok kalmaz gibi hemde birikim yatırım yapma gibi bir planım da var bu parayla düşünceleriniz neler ?

Kendi şehrimde üniversite okuyorum böyle bir paraya ihtiyacım yok ama okul bittikten 2 yıl sonra ödemeye başlayacak olmak ve ödeyeceğim zamanda faizsiz ve enflasyonla artmamış halinde kaç lira aldıysam o kadar para ödeme fikri çok çok iyi geliyor

Bundan 5 yıl sonra aylık 5000 liranın değeri çok kalmaz gibi hemde birikim yatırım yapma gibi bir planım da var bu parayla düşünceleriniz neler ?
Parayı yönetebileceksen al, sağa sola gereksiz harcarım diyorsan mantıksız.

sonraki yıllarda gereksiz yük olarak kalabilir, belki ben ödemediğimdedir bilmem ama faizi de bayağı arttı 2 katına çıkardı
Hocam siz ne zaman aldınız kyk kredisini sanırım artık aldığınız krediyi direkt o parayla ödüyorsunuz yani toplam 100 aldıysanız 100 ödüyorsunuz faiz vs. etki etmiyor

Ben aldığım kadar ödemiştim 2 sene sonunda
Aynen hocam bende bu gelişmeyi görünce fazla hoşuma gitti yaşı benden büyük birilerine söyleyince anıları güzel olmadığı için çok artıyor ödeyemiyorsun falan diyorlardı ancak bu kadar yüksek enflasyonlu bir ülkede faizsiz bir kredi hele hele ödeme şartları da çok geniş çok iyi bir fikir olarak geliyor

alınır faizssiz cunku alıp yatırım yapacaksan gayet mantıklı

bence aylık taksitle bir şey alıcaksan şey bir şey sonuçta

Al ve sadece kendi gelişimine hobine harca geri öderken çerez gelecek

• Beğen
Reaksiyonlar: Kosi
Hocam siz ne zaman aldınız kyk kredisini sanırım artık aldığınız krediyi direkt o parayla ödüyorsunuz yani toplam 100 aldıysanız 100 ödüyorsunuz faiz vs. etki etmiyor
Zamanı gelince ödeyemezsen faizi var. Yani verdikleri parayı faydalı şeylere kullanacaksan al, ama nasıl olsa ilerde rahatça öderim enflasyonla azalır bu bir hediye mantığıyla alıp çok gerekli olmayan harcamalarla yersen ilerde başına bela olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,201
Üyeler
204,640
Son üye
mht88
Geri