Yeni Topladığım PC De Restart Sorunu Yardım :(

inşallah oyledır . 1 hafta boyunca bf6 oynıcam eger bır reset atarsa butun sıstemı degıstırmeye baslıcam artık
BF6 daha iyi olur test için, işlemci scaling güzel 16 thread rahat kullanıyor oyun, ekran kartına da abanır zaten.

genelde anti cheat odakli sorun oluyor ayni sorun warhammer 2 online oynarken başıma geldi ilkinde reset atti dedim ne oluyor relog yaptim daha sonrasında mavi ekran verirdi :kekw:

BF6 daha iyi olur test için, işlemci scaling güzel 16 thread rahat kullanıyor oyun, ekran kartına da abanır zaten.
aynen ıkı oyundada gpu usıng %96 cıvarı zaten. umarım bf6 da sorun yasamam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

genelde anti cheat odakli sorun oluyor ayni sorun warhammer 2 online oynarken başıma geldi ilkinde reset atti dedim ne oluyor relog yaptim daha sonrasında mavi ekran verirdi :kekw:
umarım oyledır yenı pcmden sogumak ıstemem :D

psudan olması zor ayni psunun 1000 ligi var bende
sıfır psu bır de hadı dıyelım arızalı neden testlerde ve baska oyunda yapmıyor . mesela 2 saat bf6 oyunumda yapmadı reset. ama sonra wardogs gırdım yaptı. 1 hafta full bf 6 gırecegım eger reset atmazsa wardogsu o pc de oynamıcam artık :D

Tamam W11 Bellek tanımlama testi genişletme aşamasında yapıldı mı ? Yapıldı ise 2 aşamalı sonuçta her hangi bir sorun yaşandı mı ?

Wardogs'da AMD'de bir uyum sorunu yok ya, ben de oynuyorum.

Ekran kartının güç kablolarını bir resim çekip atar mısın?

OCCT'de 10dk %85 vram testi ve 3d adaptive 10dk test edin ayrı ayrı.

9070xt agrasif peak değerlerine sahip bir kart eğer güç kaynağı bu ani peakleri tolere etmekte zorlanıyorsa reset attırabilir sık yaşadığımız sorun rajintek güç kaynakları orta sınıf tier list bilmiyorum ama ekran kartına binen yükü azaltıp test edermisin mesela görüntü ayarlarını kısmayı dene bakalım yapacakmı kart kullanımı düşünce peak toleransıda düşer güç kaynağı kaçırıyorsa bu ayarı yapınca reset atmayı kesmesi lazım

Wardogs'da AMD'de bir uyum sorunu yok ya, ben de oynuyorum.

Ekran kartının güç kablolarını bir resim çekip atar mısın?

OCCT'de 10dk %85 vram testi ve 3d adaptive 10dk test edin ayrı ayrı.

9070xt agrasif peak değerlerine sahip bir kart eğer güç kaynağı bu ani peakleri tolere etmekte zorlanıyorsa reset attırabilir sık yaşadığımız sorun rajintek güç kaynakları orta sınıf tier list bilmiyorum ama ekran kartına binen yükü azaltıp test edermisin mesela görüntü ayarlarını kısmayı dene bakalım yapacakmı kart kullanımı düşünce peak toleransıda düşer güç kaynağı kaçırıyorsa bu ayarı yapınca reset atmayı kesmesi lazım
yani wardogs harıc baska oyunlarda bunu yapmıyor ama . ekran kartı testlerı yaptım furmark testlerı yaptık hıcbır sorun yasamadım. ona şaşırıyorum zaten yuksek ayarlarda bf6 oynarken sorun yasamıyorum. occt yapılan testlerde de reset sorunu yasamadım.

Arkadaslar merhaba ,
Yeni bir sistem topladım ,
7800x3d (sıfır)
XFX Quicksilver 9070xt (Nisan 2026 faturalı)
2x16 6000 mhz Tforce Vulcan (2024 faturalı)
Asus prıme b850m-k (sıfır)
360mm Segotep Beaced sıvı sogutma (sıfır)
wd 5100 1tb ssd (sıfır)
Rajintek 850w 80+gold ( sıfır)

Arkadaslar sıstemde stres testlerınde , furmarkta , power testlerınde , occt testlerınde hıcbır sekılde reset atma sorunu yok. 1 saat bf6 oynadım reset yok , fakat wardogs oynarken 30-40 dk da bir reset atıyor.
Bu yazılımsal mı yoksa donanımsal mı cözemedım. yardımcı olacak bırı var mı bu sorun nasıl cozulur :(
windows sürümün nedir ? wardogs da bir windows sürümü sorun çııkarıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onunla alakası yok hocam oyunla alakalı bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,596
Üyeler
204,762
Son üye
Yusuf1453
Geri