muratgullu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
Hemen 5 tane çekiyorum sağol başkan
8k televizyonda hikayeli oyun oynuyorlarşirketi olmayıp bu kartı alanlar ne yapıyor acaba ciddi anlamda merak ediyorum, soru sormak için değil.
Hocam o 24gb vram ile öyle işler yapılıyor llm tarafında, herkes oyun derdinde değilim para kazanıyor bu işlerdenkim niye 6 yıllık karta 50 bin verir onu da anlamıyorum.
bak bu önemli o zaman 1 milyar euroda eder, alıyorum...Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8k televizyonda hikayeli oyun oynuyorlar
şahsen ben test amaçlı 8k tvde rtx 5090 nı deneyimledim teknolojileri açmazsam rdr 2 en yüksek ayarlarda 28-35 fps veriyorbak bu önemli o zaman 1 milyar euroda eder, alıyorum...
başka ne olacaktı hocam bu kartlar şirketler için.şahsen ben test amaçlı 8k tvde rtx 5090 nı deneyimledim teknolojileri açmazsam rdr 2 en yüksek ayarlarda 28-35 fps veriyor5090 bile yetmiyor düşün gerisini
Ama ben çok üzülürüm lütfen yapma
Satıcı bilindik mi nasıl hocam?Alıntıyı görüntüle üzdü hakan abi
orda demek istedigim vatta teknoloji adlı birine 360 bin tl verilirmiydi bu tarz ürünlerde yüksek para verilicek ürünlerde çok iyi araştırılmalı satıcı.Satıcı bilindik mi nasıl hocam?
birde beta plus diye çakallar var sürekli ne alınsa iptal ediyor bunların bu konularda namı varmıydı? Mahkemeyle alabilir miyiz
360k nın değeri kalmadı görende milyon veriyoruz sanacak geçen hafta 1.8 milyon kdv cezası ödedim oyüzden bu paralar hiç görmüyorumorda demek istedigim vatta teknoloji adlı birine 360 bin tl verilirmiydi bu tarz ürünlerde yüksek para verilicek ürünlerde çok iyi araştırılmalı satıcı.