❌İndirim Bitti! 9799 TL LG 27g640a-B Ultragear G6 27'' 1ms (Gtg) 300hz (HDMI+Dp+Usb-C) G-Sync + Freesync Premium 2k Qhd (2560x1440) Ips Pivot Gaming Monitör

İadede sorun çıkabilecek yerlerden monitör falan satın almazdım ben pttavm, idefix, pazarama falan. Bu modelde ölü pixel çıkma durumları var daha önce alıp iade etmiştim. ASUS'ta öyle 2K 300 hz monitör alıp pixel hatası olmayanına denk gelmedim ben. Fiyat iyi ölü pixeli dert etmem derseniz şansınıza güveniyorsanız alınır. Ama onun haricinde bulaşmayın.

İadede sorun çıkabilecek yerlerden monitör falan satın almazdım ben pttavm, idefix, pazarama falan. Bu modelde ölü pixel çıkma durumları var daha önce alıp iade etmiştim. ASUS'ta öyle 2K 300 hz monitör alıp pixel hatası olmayanına denk gelmedim ben. Fiyat iyi ölü pixeli dert etmem derseniz şansınıza güveniyorsanız alınır. Ama onun haricinde bulaşmayın.
Bunun pazaryeri ile ne alakası var ki satıcı yetkili güvenilir Nethouse iade konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum

Koorui alıcaktım bunu görsem alırdım, şansıma kaçmış.

Bunun pazaryeri ile ne alakası var ki satıcı yetkili güvenilir Nethouse iade konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum
Bal gibi alakası var. Mesela Amazon pazaryeri satıcılarından ürün alındığında A'dan Z'ye garanti veriyor. Yani satıcı ile anlaşamadığında satıcı iade kabul etmediğinde sorunu kendisi çözüyor. Bu diğer saydığım platformlarda satıcı ne derse o yapılıyor. Satıcı ürün kutusu hasarlı diyebilir vs. iade kabul etmeyebilir. Bu yerler bu durumla ilgili feedback veya işlem sağlamaz. O yüzden sadece satıcı bazlı değil alınan e-ticaret siteside önemli.

Siparişi iptal ettiler şimdi

Çok iyi fiyat alanlara hayırlı olsun renkleri kontrastı iyi sadece bu lg de gördüğüm 6 ay 8 ay bla bla ay sonra şak diye panel ölebiliyor şans işi adamlar belki elektirik şebekesi leş bir yerde yakmışlardır.Görsem alırdım asusu iade etmiştim coilwhine yüzünden bir kaç videoda yanyana koymuşlardı Asus tuf vgla serisi gibi yüksek renk ve kontrasta sahip iyi bir panel

Benim sipariş de iptal edilmiş
Müşteri hizmetleri boş boş konuşuyor hiç arayıp yormayın kendinizi güya stok sebebiyle iptal etmişler o zaman stok fazlası ürün satmayacaksınız kardeşim.

Büyük yıkıklık, alçaklık yaptılar şaka gibi.. :) Benimki de iptal.

Alamadığım için üzüldüm iptal edildi diye daha da üzüldük. Miniled de birşeyler olsun bari.

Memnuniyet için 5000₺ kupon tanımlamışlar 15 bine geri koymuş satıcı böylece 10.500₺ gibi bir fiyata almış oldum yine siparişi iptal edilenlerin bilgisine...

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,201
Üyeler
204,640
Son üye
mht88
Geri