❌İndirim Bitti! Gıgabyte RX 9070 XT Gamıng Oc 49.999,00tl Taksit Var

9070 xt lerde cok kronik duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yuzde 70i sıkıntıli diyorlardı. Çekincem o yönde.
3 model kullandım pulse nitro+ ve red devil sadece nitro da cw denk geldi ki zaten genelinde var değişim yaptım ikincisinde çok azdı min düzeyde şahsi tecrübem ekran kartındaki cw miktarında güç kaynağıda etkili oluyor az veya çok olması açısından

Son düzenleme:
3 model kullandım pulse nitro+ ve red devil sadece nitro da cw denk geldi ki zaten genelinde var değişim yağtım ikincisinde çok azdı min düzeyde şahsi tecrübem ekrna kartındaki cw de güç kaynağıda etkili oluyor az veya çok olması açısından
Kronik dedigim cw harici sorunlar

47 ler cw den iade yemiş olanlar olabilri dikkatli olmakta fayda var bu ürünede baktım stok girmişler
Bildiğim kadarıyla vatan açılmış kutuları tekrar satışa sunmuyor teşhir olarak işaretliyor, kutuyu açmadan cw yi nerden anlayacak alan

Bildiğim kadarıyla vatan açılmış kutuları tekrar satışa sunmuyor teşhir olarak işaretliyor, kutuyu açmadan cw yi nerden anlayacak alan
dogrudur dediign ben tahmin yürüttüm çok fazla cw şikayeti var üründen belki vazgeçenler olmuştur büyük ihtimal aide etmişlerdir

Ben XT ilk çıktığında direk almıştım bu kartı hala kullanıyorum oyunda genelde 65 derece falan aşırı yüksek fan sesi gelmiyor gerçi çoğu zaman anc acik kart kompakt 3x8 pinli diğer entry kartlara gore biraz Oclu

Ben XT ilk çıktığında direk almıştım bu kartı hala kullanıyorum oyunda genelde 65 derece falan aşırı yüksek fan sesi gelmiyor gerçi çoğu zaman anc acik kart kompakt 3x8 pinli diğer entry kartlara gore biraz Oclu
9 taksitle 5060Ti 16Gb nin üzerine borçlanmaya değer mi hocam sence? (2. elden satmayı düşünüyordum 9070XT'ye geçmek için ama indirim yakalayamadım şimdiye kadar.)

1791361102771.webp

alanlara h.o

Hepsiburada saphire pulse nin fiyatını 60bin e güncelledi, Allah yardımcımız olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,388
Üyeler
204,698
Son üye
halilo0123
Geri