erenwfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 165
Çokda uzak olmayan bir gelecekte bilgisayar kasası yerine mini pc kullanacazBu gidişle apu işlemciyle kuracağız sistemleri zaten
Çokda uzak olmayan bir gelecekte bilgisayar kasası yerine mini pc kullanacazBu gidişle apu işlemciyle kuracağız sistemleri zaten
kasa fazeon f4, f7 daha iyi olur. f1 rainbow fanları varAMD R5 7600X - A620M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7600X - A620M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ÖZELLEŞTİRMELERİ YAPIN
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tek Tek Resmi Satıcılardan Toplamak İsterseniz set fiyatı
64.527
Ürünlerin Linkleri
FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU : Amazon.com.tr: Bilgisayar
FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.199,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ASUS Prime B850M-K AMD Anakart Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Prime B850M-K AMD Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
https://www.n11.com/urun/xpg-lancer...-6000-mhz-cl48-ram-60667998?magaza=mediamarkt RAM 2 ADET SİSTEMDE TOPLAM 32 GB
Alıntıyı görüntüle
bi bilgin var mı niye yokFavori üyelerimdendi bir dönem tek tük geliyordu artık hiç gelmiyor
bi bilgin var mı niye yok
Buralardayım ama çok bakmıyorum artık.Ban yemişti yanlış hatırlamıyorsam.
en yavaş ram ile en hızlısı arasında çok az performans farkı var. o yüzden çok da önemli değil. kaliteli bir markanın rami olsun yeter.cl46 ram![]()
o konuda haklısın bizzat denedim bir fark anlamadım. ama bu sistem her türlü kazık.en yavaş ram ile en hızlısı arasında çok az performans farkı var. o yüzden çok da önemli değil. kaliteli bir markanın rami olsun yeter.