Ryzen 5 7500f - RX 9070 Gre -1 Tb Ssdsistem 75.999 TL

İndirim etiketi koymadım. Sıcak fırsatlardan aldırabilirim duruma bağlı Sinerji zamlamak ister çünkü.

Beklenen zamlar geldi ve RX 9070 GRE bile 39.999 TL'ye çıktı. Olması gerektiği gibi adam gibi dolu dolu bir sistem. Sadece Patriot Viper Venom RAM olması bile oh be dedirtiyor artık.
SSD Kingston NV3 1 TB, kasa muazzam bir model ve PSU B seviyesi. Sistemde kısılmış bir yer ve Fazeon vb. yok.

32 si 80kydı hiç kimse almadı

Artık bu fiyatlara sıfır sistem alınmaz 2. ele yönelin demek yerine konu açarak kendinizi rezil etmeye devam ediyorsunuz 🙏🏻

İndirim etiketi koymadım. Sıcak fırsatlardan aldırabilirim duruma bağlı Sinerji zamlamak ister çünkü.

Beklenen zamlar geldi ve RX 9070 GRE bile 39.999 TL'ye çıktı. Olması gerektiği gibi adam gibi dolu dolu bir sistem. Sadece Patriot Viper Venom RAM olması bile oh be dedirtiyor artık.
SSD Kingston NV3 1 TB, kasa muazzam bir model ve PSU B seviyesi. Sistemde kısılmış bir yer ve Fazeon vb. yok.

sinerjinin belirli bankalarla anlaşıp vadesiz taksit getirmesi şart aynı şekilde gaming gen tr ve benzeri firmalarında yoksa kimse nakit 75 bini baglamaz nakit 75 bine 2.el sarı site ve facebook gruplarında şeçenek çok fazla pazarlıklı

549 msrp bile fazla diyorduk bu gpu için :/

35.493 TL'ye buldum bunu atacağım konu alınınca.
Artık sistemin çok bir avantajı yok ama özlemişiz şu tarz sistemleri. RX 9070 GRE şu anda dehşet mantıklı.
piyasa da 9070xt gölgesinde kalan düz rx9070 ne oldu ? çıktığı günden beri vatanpc hariç düzgün fiyata satıldığını görmedim.

istanbulda olup kuveyt kart vs varsa 12 taksit ayarlanıyor bir şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,360
Üyeler
204,691
Son üye
mamireissss
Geri