GaniErol
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Pckolik 6 günde 6 bin ve 12 bin arası zam yaptı OEM lere. Bence paranız varsa acele edin.pahalı
Pckolik 6 günde 6 bin ve 12 bin arası zam yaptı OEM lere. Bence paranız varsa acele edin.pahalı
alanlara hayırlı olsun ancak ben bu fiyatların sürdürülebilir veya yükselebilir fiyatlar olduğunu düşünmüyorumPckolik 6 günde 6 bin ve 12 bin arası zam yaptı OEM lere. Bence paranız varsa acele edin.
Bu sistem çok iyiydi, birde 6 gün önceye kadar satılıyordu. Slikonu iyi gelirse çok bereketli model, UV ile bile RX 9070 XT performansı alan var.piyasa da 9070xt gölgesinde kalan düz rx9070 ne oldu ? çıktığı günden beri vatanpc hariç düzgün fiyata satıldığını görmedim.
Soğuk fırsata aldır.Konuyu sıcak fırsatlardan aldırıyorum.
Bu hızla fiyatlar çıkarsa kasım ayında neyle karşılaşırız Allah cc bilir.alanlara hayırlı olsun ancak ben bu fiyatların sürdürülebilir veya yükselebilir fiyatlar olduğunu düşünmüyorum
kasım ayına da az kaldı
Kasım ayının önemi ne? 2027'nin yarısı veya 2028'e e kadar bu yükselme devam eder bence.alanlara hayırlı olsun ancak ben bu fiyatların sürdürülebilir veya yükselebilir fiyatlar olduğunu düşünmüyorum
kasım ayına da az kaldı
Ben kendini gerçekleştiren kehanet olarak yükselecek diyorum ama iflah olmayız abi müstehak bize.alanlara hayırlı olsun ancak ben bu fiyatların sürdürülebilir veya yükselebilir fiyatlar olduğunu düşünmüyorum
kasım ayına da az kaldı
kasa ve b840a o para gitmezİndirim etiketi koymadım. Sıcak fırsatlardan aldırabilirim duruma bağlı Sinerji zamlamak ister çünkü.
Beklenen zamlar geldi ve RX 9070 GRE bile 39.999 TL'ye çıktı. Olması gerektiği gibi adam gibi dolu dolu bir sistem. Sadece Patriot Viper Venom RAM olması bile oh be dedirtiyor artık.
SSD Kingston NV3 1 TB, kasa muazzam bir model ve PSU B seviyesi. Sistemde kısılmış bir yer ve Fazeon vb. yok.
![]()
Sinerji VOK GRE Gigabyte Radeon RX 9070 GRE GAMING OC Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji VOK GRE Gigabyte Radeon RX 9070 GRE GAMING OC Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa derken?kasa ve b840a o para gitmez
ocypusKasa derken?
Neden Ocypus'ta ne varmış? Çok iyi bir kasa.ocypus