Netgsm Abone Alımına Açıldı.

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
822
Netgsm mobil sim başvuruları açıldı. Numarasını taşımak isteyenler ve yeni numara almak isteyenler alabilir.

#Türkcell, Türktelekom, Vodafone bokyot.

Yapılan zalimlikleri unutmayacağız.
Arkadaşlarınızı, akrabalarınız buraya geçirmeyi unutmayın.

Geçmek isteyenler için rehber. Aşağı yukarı aynı.

Neden Netgsm’e geçmelisin?

1.Diğer operatörlerde 1 KB internet = 100 KB olarak hesaplanıyor, Netgsm’de ise 1 KB = 60 KB olarak hesaplanıyor; bu yüzden internetin daha yavaş gidiyor.
2.Eski müşterisine değer veriyor, her yıl operatör değiştirmek zorunda değilsin.
3.Taahhütsüz.
4.Turkcell baz istasyonu en iyi kapsama alanına sahip ve en hızlısı. Köyde 100 Mbps çeken internet Vodafone’da 20 Mbps çekmedi. (Yere göre değişiklik gösterir.)

Ayrıca bir not düşmek isterim:

Bu üç operatör, kendi taahhüt oyunlarını bozdukları için hat fiyat paketlerini düşürebilir. Netgsm’in müşteri kazanımında ve tercih edilmesinde avantaj sağlamak amacıyla böyle bir politika izlemeleri mümkün.

Bu üç operatörün nasıl bir tutum sergilediklerini hepimiz biliyoruz.

Son düzenleme:
20 gb 490tl iyi ama maksimum 20 gb olması çok yetersiz bence

necidir kimdir güvenilir mi arkasında kim var diğer büyük firmalar bunu yemesin

necidir kimdir güvenilir mi arkasında kim var diğer büyük firmalar bunu yemesin
Yedi zaten. Şimdi tekrardan açıldı Türkcell kapattırmış 1 yıl önce şimdi yeniden açtı. Önceden geçenleri kapattıramadı 2 yıldan beri kullanıyorum.
Güvenilir Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor.

Yedi zaten. Şimdi tekrardan açıldı Türkcell kapattırmış 1 yıl önce şimdi yeniden açtı. Önceden geçenleri kapattıramadı 2 yıldan beri kullanıyorum.
Güvenilir Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor.
diğerleri ile ne farkı var neden geçmeliyiz

ilk çıktığından beri kullanıyorum ilk başta 20gb ile başladığım serüvene yetiyor diye 6gb ile devam ediyorum işin tuhaf tarafı turkcell de 10gb yetmezken netgsm de 6gbyi zor bitiriyorum

diğerleri ile ne farkı var neden geçmeliyiz
1. Diğer operatörlerde 1kb internet = 100kb olarak heaaplanıyor netgsm de ise 1kb = 60 kb olarak hesaplanıyor bu yüzden internetin daha yavaş bitiyor.
2. Eski müşterisine değer veriyor her yıl operatör taşıttırmak zorunda değilsin.
3. Tahaddütsüz.
4. Türkcell baz istasyonu en iyi kapsama alanına sahip ve en hızlısı. Köyde 100 mbps çeken internet Vodafone de 20 mbps çekmekdi. (Yere göre değişiklik gösterir.)

Son düzenleme:
Netgsm mobil sim başvuruları açıldı. Numarasını taşımak isteyenler ve yeni numara almak isteyenler alabilir.

#Türkcell, Türktelekom, Vodafone bokyot.

Yapılan zalimlikleri unutmayacağız. Arkadaşlarınızı, akrabalarınız buraya geçirmeyi unutmayın.

Geçmek isteyenler için rehber. Aşağı yukarı aynı.
Valla Türk Telekom dan memnunum şimdilik
Çoğu konumda 5G+ çekiyor gerçek 5G olarak kullanıyorum
Allah'tan paketler zamlanmadan faturalı sözleşme yapmışım

ooo beklediğimiz haber 1 yıl olacak neredeyse teşekkürler.

Valla Türk Telekom dan memnunum şimdilik
Çoğu konumda 5G+ çekiyor gerçek 5G olarak kullanıyorum
Allah'tan paketler zamlanmadan faturalı sözleşme yapmışım
Eğer 5g 100mbps geçmiyorsa 5g değil 4.5g.

5G+ Standalone altyapısı işte gerçek 5G yani
400 Mbps+ hız alıyorum çoğu konumda İstanbul içinde
Tamam şanslı 2 3 yerdesin.
Zaten 4.5g de 100 mbps yetiyor bize 50 GB faturalı hatta en fazla ne indirebilirsin ki saatlerce sürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,971
Üyeler
204,572
Son üye
kivilimeybuz
Geri