Birinde ekran kartı asus , diğerinde gigabyteBu iki sistemin farkı nedir
Alıntıyı görüntüle
Birinde ekran kartı asus , diğerinde gigabyteBu iki sistemin farkı nedir
Alıntıyı görüntüle
hocam bence vade farksız 9 taksit olayı çok avantajlı 9 ay sonra sistemin bu fiyatta kalması çok zor, kalsa bile enflasyon var bütçenizi aşacaksa rami sonra da alabilirsiniz 5070 asla üzmez siziDün aksam sordum gören olmadı galiba 5070 olan sistem + 16gb ram ile alınır mı 9 taksit ile ?
kanka Asrock Taichi'ymiş. KAÇIRDIK2 fotoğraf var birinde reaper yazıyor o tamam belli zaten. Diğerinde asrock yazıyor sadece.
Anlamadığım bir şey daha var niye 2 tane farklı fotoğraf var?
alınır hocam. fiyatı iyi sistemlerin 9 taksit ileDün aksam sordum gören olmadı galiba 5070 olan sistem + 16gb ram ile alınır mı 9 taksit ile ?
364 bin kişi takip ediyor alabileceğini mi sanıyorsun? Tek tek sistem atarak adam uyguna satmış olmuyor.![]()
Kaybolmadan önce Instagram'da PC Store Alanya'in bu hikayesini izle.
384K Takipçi, 27 Takip, 0 Gönderiwww.instagram.com
Sistemden görsel atabilir misiniz?Alıntıyı görüntüleArkadaşlar herkese selam, 1 ay önce bu forumdan keşfedşp 9070xt'li sistemi 9 taksitle aldım satın almadan önce her ne kadar PC HOCASI referansı olsa da satıcının yorumları pek iyi değildi yine de hem amazona hem de pc hocasına güvenerek sipariş ettim ürün kutularıyla beraberbelirtilidği gibi geldi ürünlerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ancak kargonerdeyse 10 günde geldi. fiyatları son 1 ayda takip edemedim ama benim sistemimin fiyatı baya artmış olmasına rağmen hemen tükenmiş ben alırken de 2 gün içerisinde tükenmişti. 9 taksit baya avantajlı ilgilenen arkadaşlara reeferans olması için fiyatları bırakıyorum. buradan almayacaksanız da kesinlikle forumu takip edin çok faydalı.Alıntıyı görüntüle
Bu devirde ihtiyacın varsa bugün aldığını yarın bulamaz hale geldik, ekstra bir 16gb ram alırsan sonrasında çok güzel sistemin olurDün aksam sordum gören olmadı galiba 5070 olan sistem + 16gb ram ile alınır mı 9 taksit ile ?
nokta atısı yorumBu devirde ihtiyacın varsa bugün aldığını yarın bulamaz hale geldik, ekstra bir 16gb ram alırsan sonrasında çok güzel sistemin olur
Taichi olduğuna emin misin hocam? Kim dedikanka Asrock Taichi'ymiş. KAÇIRDIK
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alınır hocam. fiyatı iyi sistemlerin 9 taksit ile
Katılıyorum, arkadaşa vatandan 32gb 9070xt sistem dizdik. 2 gün sonra sipariş verelim dedik 10k zam geldiBu devirde ihtiyacın varsa bugün aldığını yarın bulamaz hale geldik, ekstra bir 16gb ram alırsan sonrasında çok güzel sistemin olur