❌İndirim Bitti! Asus Dual RTX 5070 12 GB 43.679 TL Hepsiburada Satıcı

Olur mu, böyleleri alacak ki firmalar bindire bindire bize bindirmeye devam etsin. Konuyu gördüğümde alma şansım vardı, almadım. Niye? İhtiyacım yok. Olsun canım, al sen yine de. 45000TL'ye ilana atarsın, taş attın da kolun mu yoruldu? 2 tane et döner parası çıktı, stonks.
Herkes şu mantıkta düşünse vatandaşın sırtı yere gelmez. Tebrik ediyorum. Fatih özelinde konuşmuyorum adam 1 tane kart almış zaten ama o kadar çok aç gözlü insan var ki inanılmaz.

temmuzda 33.990₺ vade farksız 9 taksite zotac 5070 twin edge aldım, iyi ki

iyi fiyat

Herkes şu mantıkta düşünse vatandaşın sırtı yere gelmez. Tebrik ediyorum. Fatih özelinde konuşmuyorum adam 1 tane kart almış zaten ama o kadar çok aç gözlü insan var ki inanılmaz.
Hocam bende sizler gibi düşünüyorum. Ve yüksek fiyatlara inat kart almadım. Ve yine zarardayım.

Herkesin bütçesi kendisine derken boş polemiğe girmeyelim bence, bu benim hobim ve raflarda tozlanan onlarca ürünüm var. Param fazlasıyla yeter, alamadığım için alana sallıyor değilim. Mesele şu, açgözlülük. Sen o stoğa abanırsan hepsişurada bir sonraki indirimi 48000TL olarak yapar, leyley elektronik nasıl olsa kapış kapış gidiyor der 50000TL'ye indirim ayağı yapar, müttopya yaz babam 52000TL der böyle böyle gider. Bu kartın şu anki ekonomik şartlar da göz önüne getirildiğinde olması gereken maksimum fiyat 42000 ila 43000TL. Aradaki 10000TL nereden geliyor? Firmaların aç gözlülüğü. Emek gerektirmeyen bir sektörde (stoktan satış) dünya genelinde kar marjı %10'dur, Türkiye'de emek gerektiren sektörlerdeki kar marjlarını katlayan stoktan satışçı firmaların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Sen yapmasan başkası yapar, sorun bu değil. Sorun üç kuruş için şunu da yapsam bunu da yapsam diye alamadığını belirten arkadaşların gözüne sokman. Neyse, kartın hayırlı olsun. Sarısite'de 08.10.2026 tarihli sıfır Asus RTX 5070 ilanını görmek dileğiyle.
kendisi al satcidir buralarda çok gördük onu alamayınca foruma çemkirdiğini o yüzden dert etme he de geç :kekw:

1 aydır fırsat kolluyorum daha 1 ürünü kenara atabilmiş değilim pc toplamak için aç gözlü insanlar sağolsun ihtiyacı olup alana zaten lafım yok.

Fiyatlar çok absürt olmuş. Daha 3 ay önce falan kampanyalı sistem aldım, içindeki rtx 5070 28 bin tl'ye gelmişti.

piyasa 50k olmuş. bu da iyi bir indirim.
hocam 6 ay önce
1791470842819.webp

bunu almıştım 9 taksite. Geçmişi baz almadan alacak varsa alsın beklemesin 4-5knın hesabını yapanlar şuan +10 15k ödemek zorunda kaldı.

Oha bu ürünü bu fiyata iptal ediyorlarsa kötü günler geride kaldı arkadaşlar, daha kötü günler bizi bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,198
Üyeler
204,639
Son üye
bilal5559
Geri