Yeni moda artık bu tarz klavyeler. Kimse eski tip asus, rampage, corsair gibi blue-red switch hot swap olmayan klavyelerin yüzüne bakmıyor artık. Bunlar global ürün olduğu için Türkiye'ye özel üretilmiyor. İngilizce baskı olmasının kullanıma hiç bir engeli yok, sen yazı yazarken klavyeye bakmıyorsan bu eksikliğini hissedeceğin bir şey değil, elin o tuşların yerine alışmış oluyor zaten. Çekincen olduğunu anlıyorum ben de ilk başta öyle düşündüm ama boş bir korku olduğunu farkettim. Nzxt alacaksan ve Türkçe q istiyorsan tek seçeneğin harici türkçe keycaps almak.
İlla türkçe baskı istiyorum diyorsan bir kaç model oluyor Türkçe q basan onlara bakabilirsin, ama asla istediğin hepsi bir arada kusursuz ürünü bulamayacaksın

Birinin bilek desteği olmaz, birinin istediğin switch sesi olmaz, birinin ses tekeri olmaz bunu iyi araştırarak al. Neyden feragat etmek istiyorsan ona göre bir seçim yap.
GameRaider Force-98 — Mekanik klavye — Jixian Red Switch. Kablosuz, Türkçe Q dizilim, 98%, black gray gradient. Fiyat ve stok bilgisi Gaming.Gen.TR’de.
www.gaming.gen.tr
Oyunlarda düşük gecikmeli ultra hızlı 2.4GHz bağlantı sunarken, GameRaider GR2 modeli, çoklu cihaz eşleştirme için Bluetooth desteğiyle de esneklik sağlar.
www.gaming.gen.tr
Oyunlarda düşük gecikmeli ultra hızlı 2.4GHz bağlantı sunarken, GameRaider GR2 Pro modeli ve geçiş kolaylığı için Bluetooth desteğiyle de esneklik sağlar.
www.gaming.gen.tr
Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 Switch 3 Modlu Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Havit Gamenote KB912L-TUR Hot-Swap Türkçe Gaming Mekanik Klavye Light Blue Switch - Tft Ekranlı, 3 Modlu,(BT/2.4G/Kablolu) - Siyah
www.havitstore.com.tr