🔥İndirim U.S Polo Basic Gömlekler 2 Adet Alımda 486 TL/ Adet

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,620
1.000 TL ‘ye 250 TL indirim mevcut. Gömlekler 2 adet alınca 486 TL ‘ye düşüyor. 611 olan gömleklerden bakabilirsiniz

Yaklaşık 7900 üründe kupon geçerli karışık sepette oluşturabilirsiniz.

IMG_5845.webp

Son düzenleme:
çekmeyin abicim niye çekiyorsunuz? %50-60 naylon gömlek mi giyilir? 100 - 200 koyun %100 pamuk alın.

Son düzenleme:
çekmeyin abicim niye çekiyorsunuz? %50-60 naylon gömlek mi giyilidir? 100 - 200 koyun %100 pamuk alın.
Yüzde 60 pamuk yazıyor bu fiyatlara yüzde yüz pamuk bulamazsın kolay kolay. Ayrıca Artık bu forumda sizin gibilerden gına geldi. Sizene kardeşim para benim giyen benim her konuda illa bir eleştiren tip çıkıyor. Şuan konu başlığı alınır mı değil fikir soran da yok. Adam fırsatı paylaşmış alırsın almazsın kimse senin düşüncenle ilgilenmiyor. Yorum yapmak için yorum yapmayın.

Yüzde 60 pamuk yazıyor bu fiyatlara yüzde yüz pamuk bulamazsın kolay kolay. Ayrıca Artık bu forumda sizin gibilerden gına geldi. Sizene kardeşim para benim giyen benim her konuda illa bir eleştiren tip çıkıyor. Şuan konu başlığı alınır mı değil fikir soran da yok. Adam fırsatı paylaşmış alırsın almazsın kimse senin düşüncenle ilgilenmiyor. Yorum yapmak için yorum yapmayın.

birader lcw defacto milyon tane marka 500 600 liraya %100 pamuk satıyor. us polo'yu marka sandığınız için naylona atlıyorsunuz :) Marka olsun poşet olsun mantığı.

Hayırlı olsun sana, güle güle giy market poşetini. Seni bağlayan bir şey yok zaten.

Bilinçli tüketiciyi uyarıyoruz. Sen görmezden gel.

Son düzenleme:
birader lcw defacto milyon tane marka 500 600 liraya %100 pamuk satıyor. us polo'yu marka sandığınız için naylona atlıyorsunuz :) Marka olsun poşet olsun mantığı.

Hayırlı olsun sana, güle güle giy market poşetini. Seni bağlayan bir şey yok zaten.

Bilinçli tüketiciyi uyarıyoruz. Sen görmezden gel.
Dostum sen kusuruma bakma çalışırken biraz gerilmiştim. Sana denk geldim istersen r filan da diyebilirsin. Kalp kırmak gibi bir huyum yoktur. Hakkını helal et. Uyuyup uyanınca bunu ben mi yazdım tepkisi verdim 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,403
Üyeler
204,704
Son üye
Yatci
Geri