https://amzn.eu/d/05auJlqi Rami amazondan alırsan daha iyi olur hem daha ucuz hemde 9 Taksit varTaksit imkanı önemli olduğu için hepsi burada ve trendyol üzerinden alabilirim. Diğer firmalar çok vade
KötüSistemin fiyatı 82 bin lira bütçemiz 80/90 arasında. Daha iyi önerdiğiniz sistem var mı?
Alıntıyı görüntüle
Ben çoğu itemi İncehesapdan GamingGecesinden aldım ayrıca Peşin Fiyatına 3 Taksit var böylece daha ucuza geldi ilk tercihim kesinlikle oldu indirimleri takip ettim 2 Haftada topladımTaksit imkanı önemli olduğu için hepsi burada ve trendyol üzerinden alabilirim. Diğer firmalar çok vade farkı koyuyor
Bekleme şansınız varsa Kasım indirimleri başlar hazır sistem çıkartmaya başlar YouTuberler falan. Daha düzgün bir şey bulunur buna göre85 bin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bulamadım ki
9060xt çok ıstiyorum ancak tipik nvidiacıların baskısı yüzünden böyle bir şey yaptım maalesef5060 olmamış. Bu fiyat bandında min 9060xt li sistem toplanmalı. Zorlarsanız 9070xt de toplanabilir fakat anakart ve işlemciden çok fazla kısarsınız.
Nereden bulabilirimNereden beşin fiyatına taksitli hazır sistemler oluyor bu fiyata 5070 veya 9070xt li
Peşin fiyatına taksitli hazır sistemler oluyor bu fiyata 5070 veya 9070xt li