dıyorum ya aquarıs 5 an x tercıh edebılırsın onda fsp varPSU bi taraflarımızda patlamasın?
Hangi parçaları değiştirdin sen fps falan nasıldıyorum ya aquarıs 5 an x tercıh edebılırsın onda fsp var
ben boyle aldım gtx 1660 super ryzen 5 3600 biostar b450m crucial ballastix 16 gb ram 3200 mhz fsp 600 wHangi parçaları değiştirdin sen fps falan nasıl
Alıntıyı görüntülebu ikisinden birini alcam bende. Bide palıt geforce 1660 super de yazı varmış ledli onun rengi değişiyor mu
Öyle bi amacım olsa neden burda durim kardeş?milyon tane bu konunun aynısından var
konuyu mesaj kasmak için açıyorlar itibar etmeyin şunlara
çok merak ediyosa bırakın eski konuları okusun
Ama bundaki gamegaraj 550w 80+ hepsi mi fsp anlamadım Aigo da varrben boyle aldım gtx 1660 super ryzen 5 3600 biostar b450m crucial ballastix 16 gb ram 3200 mhz fsp 600 w
Konu kısıtlaması diye bişey mi var?milyon tane bu konunun aynısından var
konuyu mesaj kasmak için açıyorlar itibar etmeyin şunlara
çok merak ediyosa bırakın eski konuları okusun
Aquarius 5AN'de ki Aigo 550W. Aquarius 5AN X'de ki FSP600W.Ama bundaki gamegaraj 550w 80+ hepsi mi fsp anlamadım Aigo da varr
Bende anx sen düşürdüm zaman aldımben boyle aldım gtx 1660 super ryzen 5 3600 biostar b450m crucial ballastix 16 gb ram 3200 mhz fsp 600 w
Öyle yaptım hocam zalman mı fsp mi?Aquarius 5AN'de ki Aigo 550W. Aquarius 5AN X'de ki FSP600W.
Sizin attığınız Aquarius 5AN'de Aigo 550W var. Bence attığım linktekini özelleştirerek alın.Aquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Böyle eleştiri yapın canımı yiyin.Ben şahsen almazdım bana göre alınmaz ama alan çok.
+80 sertifikaları var, 12v kanalında 550W PSU'su 480W veriyor.
Korumaları hakkında ise bilgi yok fakat +80 sertifikası almak kolay değil.
Yani PLUGLOAD'a girmişse korumaları da vardır diye tahmin ediyorum.
Biraz şaibeli, ben almam. İyi ile kötü arasında bir PSU.
80 PLUS® | PSU Efficiency Certification Program | CLEAResult
80 PLUS® is our certification program for internal power supply units (PSUs), offering up to seven levels of certification for increasing energy efficiency.www.plugloadsolutions.com
Wattman hatası AMD kartlarda olmuyormu?bende psudan mı ekran kartından mı emin değilim ama wattman hatası var
Aynen herkes sallıyor kafadanBöyle eleştiri yapın canımı yiyin.
Ben onlarca kişiyle tartıştım sadece sorunu yok diyorum kullanan çok şikayeçide yok diyorum adam c4 çöp diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wattman hatası AMD kartlarda olmuyormu?
FSP birkaç güne stoklara gelir. Bence FSP'yi bekleyip alın.Öyle yaptım hocam zalman mı fsp mi?
Gel ye canımı Efeciğim.Böyle eleştiri yapın canımı yiyin.
Ben onlarca kişiyle tartıştım sadece sorunu yok diyorum kullanan çok şikayetçide yok diyorum adam c4 çöp diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wattman hatası AMD kartlarda olmuyormu?