Yardım hdd çalışıyor ama asla görünmüyor

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,963
Eski kasamda bulunan 500 gb'ık hdd yi yeni kasama ek depolama alanı olarak taktım sata kablosunu anakarta taktım güç kablosunu taktım (bu arada eskiden hdd nin içinde windows kurulu idi) biçimlendire geldiğimde görünmüyor ayrıca hiçbir şekilde görmüyor ne yapmam lazım

youtubede videolar var

Eski kasamda bulunan 500 gb'ık HDD yi yeni kasama ek depolama alanı olarak taktım sata kablosunu anakarta taktım güç kablosunu taktım (bu arada eskiden HDD nin içinde windows kurulu idi) biçimlendire geldiğimde görünmüyor ayrıca hiçbir şekilde görmüyor ne yapmam lazım
arama kutucuğuna disk yazın sabit disk bölümleri oluştur tarzı bir sekme çıkacaktır oraya tıklayın ve çıkan pencerenin ss ini atın buraya

Ekler

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    31.4 KB · Hit: 56
Biosda gözüküyorumu HDD ?

burdaki disklerden herhangi biri mi bahsettiğiniz?

burdaki disklerden herhangi biri mi bahsettiğiniz?
model numarası aynı deil benim şuan mevcut olarak kullandığım hdd buradaki d ama 'disk0 bölüm 2' nedir onu bilmiyorum birde kurtarma hakkında bilgim yok

model numarası aynı deil benim şuan mevcut olarak kullandığım HDD buradaki d ama 'disk0 bölüm 2' nedir onu bilmiyorum birde kurtarma hakkında bilgim yok
kurtarmayı kafanıza takmayın. Disk 0 bölüm 2 de windows un kendisi oto ayırdığı bir bölüm sizin bakacağınız 111 gb ile 465 gb lı olanlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri