Bloody V7MA HD Iyi mi

Logitech G102 daha iyidir. Bütçeniz yetiyorsa G102 alın.

Aynı mouse kullanıyorum 3 yıldan beri beni hiç yalnız bırakmadı hala taş gibi çalışıyor bütün macro ayarı vs varda ben kullanmıyorum core 3/4 aktif al macro da kullanırısın ki galiba zaten v7-ma da aktif oluyor. Ama bende tek sıkıntı yazın aşırı terleme yapıyor. Sende olur mu bilmem yaşadığın yere göre değişir.

Aynı mouse kullanıyorum 3 yıldan beri beni hiç yalnız bırakmadı hala taş gibi çalışıyor bütün macro ayarı vs varda ben kullanmıyorum core 3/4 aktif al macro da kullanırısın ki galiba zaten v7-ma da aktif oluyor. Ama bende tek sıkıntı yazın aşırı terleme yapıyor. Sende olur mu bilmem yaşadığın yere göre değişir.
Tamamdır knk klavye olarak ne kullanıyorsun

Normall 20 TL lik klavye :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama saber RGB alıcağım inşallah.
Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez pc topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma giti

Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez PC topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma giti
Hayırlı olsun kardeşim benim. Güzel günlerde kullan bende çok heycanlıydım. İlk pc m geldiğinde.

Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez PC topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma giti
Bloody'nin mekanik olmayan klavyesini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Almak istersen tavsiye ederim yani.

Bende Bloody A9 var 4.5 yaşında çok iyi bence bloody a9 al bundada makro var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,593
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri