bence iyi ama eğer RUST oynuyan biriysen alma .Bloody V7MA HD alacağım iyi mi? Yoksa daha iyileri var mı?
csgo oynayacağımbence iyi ama eğer RUST oynuyan biriysen alma .
al o zaman bence iyi ama daha çok kişinin fikrini al genecsgo oynayacağım
Güzel ve kaliteli markadır. AlabilirsinBloody V7MA HD alacağım iyi mi? Yoksa daha iyileri var mı?
Tamamdır knk klavye olarak ne kullanıyorsunAynı mouse kullanıyorum 3 yıldan beri beni hiç yalnız bırakmadı hala taş gibi çalışıyor bütün macro ayarı vs varda ben kullanmıyorum core 3/4 aktif al macro da kullanırısın ki galiba zaten v7-ma da aktif oluyor. Ama bende tek sıkıntı yazın aşırı terleme yapıyor. Sende olur mu bilmem yaşadığın yere göre değişir.
Normall 20 tl lik klavyeTamamdır knk klavye olarak ne kullanıyorsun
ama saber rgb alıcağım inşallah.Tamamdır knk klavye olarak ne kullanıyorsun
Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez pc topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma gitiNormall 20 TL lik klavye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama saber RGB alıcağım inşallah.
Hayırlı olsun kardeşim benim. Güzel günlerde kullan bende çok heycanlıydım. İlk pc m geldiğinde.Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez PC topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma giti
Bloody'nin mekanik olmayan klavyesini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Almak istersen tavsiye ederim yani.Insallah. Ben klavyeyi de bloody alicam. İlk kez PC topladım kargoda. O yüzden ilk ekipmanlarımı da alicam. Heyecanlıyım biraz. Normalde hep internett kafede oynardım. Bu mouse da orada gördüm çok hosuma giti