DÜŞÜK PERFORMANS SORUNU

ErdemKUS

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba,başlıktada gördüğünüz gibi bilgisayarım oyunlarda düşük performans veriyor.Bilgisayarı 1 yıl önce aldım.Eskisine göre oyunlardaki fps değerleri çok düştü.Birkaç oyuna girip msi afterburneri açıp video kaydı aldım ama internetim yavaş olduğu için sadece gta 5 i youtube'a yükleyebildim.Ekran kartı driveri güncel.Bilgisayara yaklaşık 10 gün önce format attım ve içini temizledim.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) Vega⁸ Graphics AM4 İşlemci

Asrock A320M Anakart

Adata DDR4 8GB Ram

Adata SU630 240GB 520-450MB/s SSD

Sapphire AMD RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı

SSD kronik sorunlu bu 1
2. olarak neden ekran kartlı bir sisteme apu işlemci aldın?

SSD kaynaklı olabilir sorun

Ssd den kaynaklandığını düşünüyorum.
Ssdvin kronik sorunlu

SSD ye crystal disk mark testi yapın, yüklemelerde sorun var gibi gözüküyor.

Merhaba,başlıktada gördüğünüz gibi bilgisayarım oyunlarda düşük performans veriyor.Bilgisayarı 1 yıl önce aldım.Eskisine göre oyunlardaki fps değerleri çok düştü.Birkaç oyuna girip msi afterburneri açıp video kaydı aldım ama internetim yavaş olduğu için sadece gta 5 i youtube'a yükleyebildim.Ekran kartı driveri güncel.Bilgisayara yaklaşık 10 gün önce format attım ve içini temizledim.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) Vega⁸ Graphics AM4 İşlemci

Asrock A320M Anakart

Adata DDR4 8GB Ram

Adata SU630 240GB 520-450MB/s SSD

Sapphire AMD RX570 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı

Ssd kronik sorunlu elinizde başja bir ssd varsa takıp Bi fark varmı gözlemkeyin derim

SSD'yi https://crystalmark.info/en/download/ Benchmark'a sokun, 8GB daha eklemenizi öneririm.
şuanda test yapıyorum.Program kendisi duruyor mu yoksa stop butonuna basmalımıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiden bir sorun yoktu.Ssd aldığımdan beri bozuksa neden şimdilerde sorun olmaya başladı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'yi https://crystalmark.info/en/download/ Benchmark'a sokun, 8GB daha eklemenizi öneririm.
sonuçlar bu şekilde
1598461258383.png

Geri