birimi sil yazısı koyu renkte tıklanmıyor denemiştimDostum SSD'den boot ettikten sonra Disk Yönetimi'ne gir, orada taktığın diskin tüm bölümlerini sil, ayrılmamış alan olarak gelecek, o zaman yeni basit birim yap.
SS atar mısın sana zahmet?birimi sil yazısı koyu renkte tıklanmıyor denemiştim
birimi sil yazısı koyu renkte tıklanmıyor denemiştim
sağ click ile tıkladığımda ekran alıntısı aracına tıklayınca gidiyor o yüzden alamıyorum ama 1 dk beklersen telefondan çekip atıyımSS atar mısın sana zahmet?
Böyle değil dostum, Disk Yönetimi'nden gir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağ click ile tıkladığımda ekran alıntısı aracına tıklayınca gidiyor o yüzden alamıyorum ama 1 dk beklersen telefondan çekip atıyım
diyer arkadaşa attim direk biçimlendir dedideBöyle değil dostum, Disk Yönetimi'nden gir.
disk yönetiminden biçimlendir hdd bölümlerini ve yeni birim eklebilgisayarımda ssd var windows ona kurulu eski pcden HDD söktüm ve ekleme yaptım ama onda windows 8 kurulu onu nasıl kaldırabilirim
Allah Allah.![]()
oDQvNx.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 27 Ağustos 2020 tarihinde yüklendi, 4160×3120 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: oDQvNxhizliresim.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diyer arkadaşa attim direk biçimlendir dedide
disk yönetiminden biçimlendirilmiyor attım ssdisk yönetiminden biçimlendir HDD bölümlerini ve yeni birim ekle
low level format diye bişey varda 2 disk de giderse diye yapmak istemiyorumAllah Allah.
Disk ile ilgili programlar var, onunla yapabiliyorsan yap.
garip. Minitool partition wizard gibi programlar ile denedisk yönetiminden biçimlendirilmiyor attım ss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
low level format diye bişey varda 2 disk de giderse diye yapmak istemiyorum
İkisi de gitmez ama öyle yapmana gerek yok, dediğim türden programlar ile silinebilir.low level format diye bişey varda 2 disk de giderse diye yapmak istemiyorum