GTA 5 açılmama sorunu

Reaksiyon skoru
10
Desktop Screenshot 2020.04.07 - 17.36.07.65asasd.webp

oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum safe moduda denedim açılmadı steam den dosyaları doğruladım oyunu silip tekrar indirdin internette gördüğüm mf.dll dosyasını indirip dosya konumuna attım hiç bir şey olmadı oyunu oynayamıyorum yardım eden kişilere şimdiden teşekkür ederim

Oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısınız?

Alıntıyı görüntüle

oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum safe moduda denedim açılmadı steam den dosyaları doğruladım oyunu silip tekrar indirdin internette gördüğüm mf.dll dosyasını indirip dosya konumuna attım hiç bir şey olmadı oyunu oynayamıyorum yardım eden kişilere şimdiden teşekkür ederim
bu hata bende genelde oyunu zorla kapattığımda ortaya çıkıyor sende çıkış nedenini anlayamadım :(

bu hata bende genelde oyunu zorla kapattığımda ortaya çıkıyor sende çıkış nedenini anlayamadım :(
bende bilmiyorum durup dururken hata verdi bir türlü düzeltemedim oyunu silip tekrar indirdim ama yine aynı hatayı veriyor

bende bilmiyorum durup dururken hata verdi bir türlü düzeltemedim oyunu silip tekrar indirdim ama yine aynı hatayı veriyor
hiçbir fikrim yok dostum yani gerçekten nedenini merak ediyorum ama illaki çözümü bilen arkadaş çıkacaktır.

Alıntıyı görüntüle

[/QUOTE
Hiçbir şey olmadıysa format öneririm.

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak Rockstar games destek hattıyla görüşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,353
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri