Microsoft Edge'i denemeni öneririm. Yenilenmiş versiyonu gerçekten çok iyi.Opera'yı kullanıyordum ama yavaş geldiği için ve RAM kullanımı gibi bir derdim olmadığı için Chorme'a geçtim.
Microsoft edge chromeden hızlıysa 10 sn de geçerim bu arada .Kafama göre tarayıcı değiştiriyorum. Canım sıkıldığında chrome a sonra operaya operadan sonra microsoft edge geçecem gibi gözüküyor.
Denerim, Chorme'a bir kere alışınca bırakamadım.Microsoft Edge'i denemeni öneririm. Yenilenmiş versiyonu gerçekten çok iyi.
chrome adamdır ya opera az ram yiyor dediler falan indirdim chrome'dan fazla yiyordu chrome 200 mb yiyor.Bugüne kadar pek çok tarayıcı kullandım ve bence en iyisi Microsoft Edge Chromium'du . Peki sizin kullandığınız en iyi tarayıcı hangisiydi?
İki tarayıcı da Chromium tabanlı, hızları hemen hemen aynı.Microsoft edge chromeden hızlıysa 10 sn de geçerim bu arada .
Chrome güzel bilgisayarın varsa sıkıntısızdır ve ayrıca bir türlü kopamıyorum nedense.Bugüne kadar pek çok tarayıcı kullandım ve bence en iyisi Microsoft Edge Chromium'du . Peki sizin kullandığınız en iyi tarayıcı hangisiydi?