Sitelere giremiyorum

Reaksiyon skoru
61
Önceden TurkNet kullanıyordum ve dns adresim 8.8.8.8 - 8.8.4.4 dü ve her siteye sorunsuz girebiliyordum fakat TurkTelekoma geçtikten sonra dns değiştirsem bile ülkemizde yasaklı olan sitelerde bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba
1598704395560.png

O dns bloklanmadi mi?

Önceden TurkNet kullanıyordum ve dns adresim 8.8.8.8 - 8.8.4.4 dü ve her siteye sorunsuz girebiliyordum fakat TurkTelekoma geçtikten sonra dns değiştirsem bile ülkemizde yasaklı olan sitelerde bu siteye ulaşılamıyor hatası alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı acaba
Alıntıyı görüntüle
Anti-virüs'den kaynaklı olabilir ben anti-virüsü sildiğimde bu hatayı alıyordum VPN açıyordum anti-virüsü tekrar yüklediğimde sorun çözülmüştü.

Konuyla alakasız olabilir ancak şu portları kapatarak sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz bu şekilde de çözmüştüm ben bu sorunu 2 kez yaşadım ilkinde VPN açıp sildiğim anti-virüsü tekrar yükledim sorunu çözdüm ikincisinde anti-virüs mavi ekrana sebep oldu kurtarma ile bilgisayarı geri sardım sonra yine bu sorun başladı şu portları kapatınca sorunu çözdüm şu an sorun yok bende Türk telekom kullanıyorum bu arada.

Geri