Donanım Öğrenmek İstiyorum !

Mustafa21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
arkadaşlar , donanım öğrenmek istiyorum . Nerden başlamalı ve nasıl gitmeliyim . Tavsiyeleriniz Nelerdir TŞKRLER

forumda takılabilirsin
başka forumlara gidebilirsin
bilgisayarını kurcala (ben o.cyi anca öyle öğrendim. kaç kere blue screen yedim)

arkadaşlar , donanım öğrenmek istiyorum . Nerden başlamalı ve nasıl gitmeliyim . Tavsiyeleriniz Nelerdir TŞKRLER
ben nerdeyse herşeyi bu forumda ögrendm 1 ay önce si ne kadar ram mhz ı na kadar bir bilgim yoktu forumda arkadaşlar sağolsun

Ne kadar açık bir konu, hangi konuda ayrıca donanım öğrenmek diye bir terim mi var?

Şey, sorum başka ama,
O PP'yi nasıl yaptınız? Bir zaman yapmıştım da adını unuttum ondan sordum.

Önce ingilizce yavrum türkçe doğru düzgün kaynak yok ingilizceni gelştir reddit guru3d gibi yerlerde hazine değerinde bilgiler var ama ingiliççe işte

Foruma ilk geldiğim zamanlar gram bilgim yoktu, forum da kala kala öğrendim, boşuna sadece öğrenmek istiyorum yapmadım nicki 😀
:D bende forumda öğrendim . Bildiklerim bana yetiyor yetmesine , ama daha detaylı öğrenmek istiyorum . Detaylı anlatan kaynaklar varmı ?

:D bende forumda öğrendim . Bildiklerim bana yetiyor yetmesine , ama daha detaylı öğrenmek istiyorum . Detaylı anlatan kaynaklar varmı ?
linustechtips.com/main/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/

docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA/edit#gid=717981952

docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/edit#gid=2112472504

docs.google.com/spreadsheets/d/1yPS3hj_K7EPT4RBWCyjdKNP56pnwDz-IgBc0975-FUg/edit#gid=0

docs.google.com/spreadsheets/d/1PuUWroxA0HvSSipsXlB8hnYkshxD8LdeO5EA6WLdOQw/edit#gid=0

anakart kaynakları bunlar elimdeki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,472
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri