Blue screen yemeden öğrenmek zordur kanka bence.forumda takılabilirsin
başka forumlara gidebilirsin
bilgisayarını kurcala (ben o.cyi anca öyle öğrendim. kaç kere blue screen yedim)
sağolasın reyiizlinustechtips.com/main/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/
docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA/edit#gid=717981952
docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/edit#gid=2112472504
docs.google.com/spreadsheets/d/1yPS3hj_K7EPT4RBWCyjdKNP56pnwDz-IgBc0975-FUg/edit#gid=0
docs.google.com/spreadsheets/d/1PuUWroxA0HvSSipsXlB8hnYkshxD8LdeO5EA6WLdOQw/edit#gid=0
anakart kaynakları bunlar elimdeki
Blue screen yemeden öğrenmek zordur kanka bence.
Forumda birkaç ay içinde orta seviye donanım bilgisine sahip oluyorsun zaten.arkadaşlar , donanım öğrenmek istiyorum . Nerden başlamalı ve nasıl gitmeliyim . Tavsiyeleriniz Nelerdir TŞKRLER
Ama nasıl yaptığınızı soracaktım.AlabilirsiN .d ppyi
zor zaten onu revdeisdouda yiyorBlue screen yemeden öğrenmek zordur kanka bence.
Kanka zaten ilkte yemesen bile neden daha iyi olmasın mantığıyla illa yersin bence.zor zaten onu revdeisdouda yiyor
Tamam.:d kendim yapmadım . Bir yerde karşılaştım aldım 2 yıldır bu ppyi kullanıyorum![]()