Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni nickimin Tremolo olmasını istiyorum
Sebebi gitar çalmayı sevmem

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
İsmimi Uygâr olarak değiştirmek istiyorum. Nedeni ise de şuan kendi takma ismimi yapmıştım ve böyle iyi olmadığına kanaat getirdim. Şimdiden teşekkür ederim :)

Dostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.

SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Nick olarak kurmamıştım bunu id olarak kurmuştum nick olarak Xpertronic yapar mısınız ?

Ben İsmimi "Dost Kayaoğlu" yapmak istiyorum çünkü kendisini çok seviyorum mümkün müdür acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben İsmimi "Dost Kayaoğlu" yapmak istiyorum çünkü kendisini çok seviyorum mümkün müdür acaba ?
eğer direk ismi kullanamazsam "Tost Kayaoğlu" da olabilir

h

eğer direk ismi kullanamazsam "Tost Kayaoğlu" da olabilir
hatta direk tost kayaoğlu olsun daha iyi olur

şuanki nick i rastgele almıştım ''sparTA'' yapabilirmiyiz

Forumun ilk günü açtığım @$ilent hesabının şifresini unutmuştum ve o sıralar şifre değişmeyle ilgili sıkıntı olduğundan 2-3 gün o hesaba giremedim bende ardından @$ilentX hesabını açtım ve bu hesapta çok aktif oldum eski hesaba da dönmedim, ama şuanki nickim @$ilentX yerine @$ilent nickini istiyorum, bir şey yapılamazmı ?

Reklam içeren nickler yasak.
peki @DonanımFikir hocam buda reklam değil mi ?

Forumun ilk günü açtığım @$ilent hesabının şifresini unutmuştum ve o sıralar şifre değişmeyle ilgili sıkıntı olduğundan 2-3 gün o hesaba giremedim bende ardından @$ilentX hesabını açtım ve bu hesapta çok aktif oldum eski hesaba da dönmedim, ama şuanki nickim @$ilentX yerine @$ilent nickini istiyorum, bir şey yapılamazmı ?
bence böyle daha havalı

bence böyle daha havalı
yes tost kaya oğlu oldum sağol @Mehmet Yılmaz

Alıntıyı görüntüle

''Yagami Light'' hep bunu yapmak istemiştim en sevdiğim anime karakteridir :)

Son düzenleme:

bence böyle daha havalı

yes tost kaya oğlu oldum sağol @Mehmet Yılmaz
Reklam değilki zaten
reklam olsa bi kazanç için yapardım
kimseye bir zararım yok fayda etmeye çalışıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç