Öneri Xiaomi redmi note 8 pro hala alınır mı ?

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Tabikide alınır fakat benim olayım şu ileriye dönük olması her açıdan. İşte mesela yazılımlar android veya miui güncellemeleri ilerde telefonu yavaşlatır mı ? miui 12 güncellemesi sıkıntı yaşatır (kullananların deneyimini görmek isterim varsa eğer kullanan) mı ? Maalesef peşin fiyat veremediğimiz için taksitli olarak turkcell'den almamız lazım 12 aylı taksiti 300tl geçmeyen telefon önerileriniz varsa yazınız. Teşekkürler.

Tabikide alınır fakat benim olayım şu ileriye dönük olması her açıdan. İşte mesela yazılımlar android veya miui güncellemeleri ilerde telefonu yavaşlatır mı ? miui 12 güncellemesi sıkıntı yaşatır (kullananların deneyimini görmek isterim varsa eğer kullanan) mı ? Maalesef peşin fiyat veremediğimiz için taksitli olarak turkcell'den almamız lazım 12 aylı taksiti 300tl geçmeyen telefon önerileriniz varsa yazınız. Teşekkürler.
Gayet iyi telefon. Ben redmi note 8 kullanıyorum memnunum sadece pil 1 2 saat daha gitse iyi olabilirdi. Bütün gün kullanırsan aralıksız, 9-10 saat gidiyor fakat ben 1 buçuk-2 günde bir şarj ediyorum. Pro da 6GB ram var oyunlarda felan performansı daha iyi ve güncellemeleri felan daha önce alıyor. Yani önereceğim bir telefon.

Gayet iyi telefon. Ben redmi note 8 kullanıyorum memnunum sadece pil 1 2 saat daha gitse iyi olabilirdi. Bütün gün kullanırsan aralıksız, 9-10 saat gidiyor fakat ben 1 buçuk-2 günde bir şarj ediyorum. Pro da 6GB ram var oyunlarda felan performansı daha iyi ve güncellemeleri felan daha önce alıyor. Yani önereceğim bir telefon.
ileri güncellemelerde kasma vs. yaşamaz o zaman değil mi ?

note8 pro hepsiburadada 2750tl
note9 pro 128gb 3150tl suan sipariş geçtim bence note9 pro düşünebilirsin fiyatıan gore daha iyi

note8 pro hepsiburadada 2750tl
note9 pro 128gb 3150tl suan sipariş geçtim bence note9 pro düşünebilirsin fiyatıan gore daha iyi
biliyorum fakat taksit ile alabiliyoruz sadece o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşamaz fakat her telefon eskiyince illaha yavaşlar ona bir şey diyemem.
Sizce bu telefon kaç sene dayanır ? tahmin olarak genel baktığımızda

biliyorum fakat taksit ile alabiliyoruz sadece o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce bu telefon kaç sene dayanır ? tahmin olarak genel baktığımızda
taksitle derken elden senetli olarakmı evkur tarzı yerlerden yoksa fiba fank tarzı vatan veya teknosa gibi yerlerden

Senin yerinde olsam Xiaomi redmi note 9s alırdım ben aldim baya memnunum hem kamerasi guzel hem bataryasi 5020 hem de Ram 4Gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri