Siber Saldırımı var ? Programlarmı Sıkıntılı ?

discordda sıkıntım yok valorantda maç geç geliyor bulunca kimse seçim yapmıyor ve seçim bitince ana menuye atmadı karakter seçim ekranında 0 saniye yazıyor
aynı sorun daha demin arkadaşlarla roket leauge oynarken yaşadım oyundan attı ve dc den hat yok uyarısı verdi ama speed testte iyi çıktı sonuçlarım garip.

okay.
ne mayını lan!
benim frisbyı jet uçağına takın
t-sar bombası etkisi yapar.

İşlemcileri el bombası niyetine atın, 2080 Ti lılar ağır makinalı onları önden gönderin, 1050 Ti lılar köşeden sıksın, RX 500 serisi kullananlar çok sıkmasın çok tüketiyorlar :d.

İşlemcileri el bombası niyetine atın, 2080 Ti lılar ağır makinalı onları önden gönderin, 1050 Ti lılar köşeden sıksın, RX 500 serisi kullananlar çok sıkmasın çok tüketiyorlar :d.
570-560-550 çok tuketmiyor 580-590 uçuyor.

Komtanım ben napayım ?

Rx 5700 Xt yi de yolla hacı oda güç tüketiyor :D :p 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ps5 al la bana ordan abodkjadljakjsh
RTX Titan alacam 2x sana :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye